Spanbanden kopen

Gaat u spullen vervoeren die bevestigd moeten worden aan het voertuig? Dan kunt u spanbanden kopen bij BTN de Haas waarmee u uw goederen veilig stelt. In ons assortiment vindt u spanbanden in verschillende lengtes, met of zonder ratel en verschillende treksterktes voor zware tot minder zware spullen. Zo kunt u uw spanband precies afstemmen waarvoor u het gaat gebruiken. Ook een oogmoer en een fix-anker behoren tot het assortiment. U kunt deze samen met spanbanden kopen voor een optimale bevestiging!

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goedkope spanbanden kopen

In onze webwinkel kunt u goedkope spanbanden kopen, van de hoogste kwaliteit. Omdat wij onze producten groot inkopen, kunnen wij u lage groothandelsprijzen bieden. Hierdoor hoeft u door een lage prijs bij BTN de Haas niet in te leveren op de kwaliteit. Per artikel vindt u de specificaties die u nodig hebt voor het maken van de juiste keuze. Gebruikt u de spanbanden slechts voor het verhuizen van lichtere spullen? Dan kunt u kiezen voor een spanband met een medium treksterkte. In onze webwinkel vindt u meer producten om uw goederen onderweg te beschermen. Bekijk ook de aanhangernetten en gaaskleden online! Dit en goedkope spanbanden kopen doet u bij BTN de Haas!

Online spanbanden kopen

Wilt u gemakkelijk en eenvoudig online spanbanden kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bestellen en betalen gaat veilig en snel in onze webwinkel. U heeft uw bestelling binnen enkele werkdagen in huis, tenzij anders aangegeven. Heeft u nog vragen bij het online spanbanden kopen? Dan staan onze gespecialiseerde medewerkers voor u klaar. U kunt telefonisch of per mail contact opnemen en u bent van harte welkom in onze winkel in Groningen!