Aanhangernetten

Het wordt in de Nederlandse wetgeving verplicht gesteld dat er bij het vervoeren van losse materialen en spullen aanhangernetten worden gebruikt. De netten uit het aanbod van BTN De Haas zorgen ervoor dat er voordelig aan deze eis van afdekking wordt voldaan. Door het inzetten van aanhangernetten kunnen losse goederen goed worden vastgezet, zodat ze niet uit de aanhanger vallen bij onverwachte manoeuvres in het verkeer. De netten uit ons assortiment zijn stevig doordat ze vervaardigd zijn van polypropeen.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aanhangernetten fijnmazig

Kies voor het vervoeren van fijne stoffen voor onze aanhangernetten fijnmazig (ook wel gaasnetten genoemd). Door de fijnere mazen zijn deze uitermate geschikt voor het vervoer van zand, grind en snoeiafval, waarbij het gevaar dreigt dat kleine delen worden weggeblazen. Deze aanhangernetten fijnmazig hebben wij in onze webwinkel in verschillende kleuren (zwart en groen) en verschillende afmetingen. Zo zit er altijd het net tussen dat geschikt is voor uw aanhanger! Bent u bezig met werkzaamheden op een steiger? Bekijk dan ook eens ons aanbod steigernetten.

Goedkope aanhangernetten

Bent u op zoek naar stevige maar toch goedkope aanhangernetten? Wij kunnen hier in voorzien! Of u nu aanhangernetten zoekt met fijne of juist met minder fijne mazen. Bij ons treft u deze aan voor gunstige prijzen. Wilt u meer informatie over onze goedkope aanhangernetten, of wilt u advies bij het aankopen? Neem contact op met onze deskundige klantenservice of kom langs in onze fysieke winkel in Groningen. Wij staan u graag te woord!