Gaasnet

Een gaasnet kunt u op vele verschillende manieren inzetten, bijvoorbeeld voor het afdekken van vrachtwagens, containers, aanhangers, kippers en pick-up’s. Bij BTN de Haas kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid van gaasnetten in verschillende afmetingen, zodat u altijd het voor uw toepassing geschikte exemplaar kunt vinden! U kunt hierbij kiezen tussen zwarte en groene uitvoeringen van stoffen als polyethyleen (PE), kuilkleed en PVC. Wilt u advies bij de aanschaf van gaasnet? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice of kom langs in onze vestiging in Groningen. Wij staan u graag bij in het maken van de optimale keuze!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gaasnet aanhanger

Iedereen met (of zonder) een tuin moet zo nu en dan vuil storten bij de vuilstort, een gaasnet aanhanger komt dan zeer goed van pas. Deze netten zijn namelijk verplicht bij het vervoeren van dergelijke spullen op een aanhanger. Bij BTN de Haas kunt u voor een gunstige prijs een gaasnet aanhanger bestellen. Ook wanneer u gaat verhuizen, of iemand hierbij gaat helpen, komen deze netten uitstekend van pas. Bekijk of de door u gewenste afmeting er tussen zit en bestel eenvoudig! Werkhandschoenen treft u bij ons ook aan, deze zijn ook erg handig bij dergelijke sjouwklussen.

Gaasnet voor zandbak

Heeft u kinderen en een zandbak op uw erf? Dan is het zeer verstandig een gaasnet voor een zandbak aan te schaffen. Zo houdt u immers vuil van bijvoorbeeld bladeren uit uw zandbak en zorgt u ervoor dat de zandbak een heerlijke plek blijft voor uw kroost om in te spelen. Bekijk ons assortiment, er zit zeker een gaasnet voor een zandbak tussen die aan uw wensen voldoet. Ook voor leuke speeltoestellen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook dáár zorgt het aanbod van BTN de Haas voor. Wij bieden alles voor agrariërs en liefhebbers van het buitenleven!