Schrikkoord

Een alternatief voor schriklint en schrikdraad is schrikkoord. Schrikkoord bestaat uit een kunststof draad met daarin stalen draden, met of zonder koperdraden, voor de stroomgeleiding. Een schrikkoord is goed zichtbaar en onder andere geschikt voor paarden, koeien en schapen.

In het assortiment van BTN de Haas vindt u verschillende schrikkoorden met o.a. schrikkoord bruinschrikkoord 6mm en elastische schrikkoorden. Ook vindt u bij ons Gallagher schrikkoorden. Dit is een zeer kwalitatief merk met een lange historie in het produceren van afrasteringsartikelen. Schrikkoord sluit u aan op een schrikdraadapparaat en verbindt u aan weidepalen met behulp van verschillende accessoires, zoals verbinders, poortgrepen, isolatoren en haspels. Gaat u zelf een afrastering plaatsen? Bekijk dan ons handige stappenplan!

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schrikkoord 6 mm

BTN de Haas biedt u een schrikkoord met een breedte van 6 mm of minder. Hoe breder het koord, hoe beter deze zichtbaar is voor uw dieren en hoe beter de geleiding van het stroom. Dit vergroot hun veiligheid. Voor optimale geleiding zijn schrikkoorden voorzien van meerdere stalen of RVS draden of een combinatie daarvan. Zo bieden we u van Gallagher de Powerline die extra sterk is doordat het koord is gevlochten. De Turboline van Gallagher rekt niet uit, doordat deze is geweven en voorzien van metalen draden en 8 RVS draden. Bestel uw schrikkoord van 6 mm bij BTN de Haas en profiteer van onze snelle levering!