Schrikdraadapparaat

Bescherm uw dieren met de juiste afrastering. Het maken van een afrastering begint met een schrikdraadapparaat. Een schrikdraadapparaat geeft stroom af dat via de draad wordt geleid. Na aanraking van de afrastering wordt het circuit onderbroken. De stroom gaat via het dier in de grond en via de aardpennen van het aardingssysteem keert het weer terug naar het schrikdraadapparaat. Elk apparaat is aangepast op het soort dier dat u wilt beschermen, zodat de hoogte van het voltage niet schadelijk is voor uw dieren. Benieuwd naar de verschillen in schrikdraadapparaten? Lees het hier!

De afrastering is vaak mobiel en kan ieder jaar naar binnen worden gehaald. Voor het handig opbergen van de schrikdraad kunt u haspels kopen die u vindt in ons draadhaspel assortiment. Het is belangrijk dat u erom denkt dat wanneer uw elektrische afrastering langs een openbare weg loopt, u volgens de wet om de 50 meter een bordje moet ophangen met een waarschuwing.

Producten 1-36 van 85

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Schrikdraadapparaat op accu

Bij BTN de Haas bieden we u allerlei typen schrikdraadapparaten. Zo hebben we een schrikdraadapparaat op accu, batterijen of een apparaat dat direct op stroom kan worden aangesloten. Een schrikdraadapparaat op accu is ook beschikbaar met een zonnepaneel, waardoor de accu minder vaak hoeft te worden bijgeladen. Naast een schrikdraadapparaat op accu hebben wij ook schriklinten en -koorden in ons assortiment. Bij een paardenhouderij wordt voornamelijk schriklint en schrikkoord gebruikt, dit is beter te zien en daardoor veiliger voor het dier. Voor koeien, schapen en geiten wordt schrikdraad gebruikt. 

Schrikdraadapparaat Gallagher

We kunnen u bij BTN de Haas veel advies bieden over het schrikdraadapparaat van Gallagher, dit merk is gespecialiseerd in producten voor de boerderij. Door uitgebreid testen garandeert Gallagher u een stevig apparaat dat veel kan verduren. Oprichter Bill Gallagher wilde het boerenleven gemakkelijker maken en heeft in de jaren 30 van de vorige eeuw de eerste elektrische afrastering ontwikkeld. De kracht en de kwaliteit van deze producten zijn al vele jaren onbetwist, daarom krijgt u 7 jaar garantie op een schrikdraadapparaat van Gallagher! Voor extra gemak verkopen we naast schrikdraadapparaten een afstandsbediening, waarmee u eenvoudig en snel de afrastering kunt in- en uitschakelen met uw telefoon.

Schrikdraadapparaat kopen

In de winkel van BTN de Haas in Groningen kunnen we u het beste adviseren als u een schrikdraadapparaat wilt kopen. We kijken daarbij naar het soort dieren dat u wilt afrasteren, de grootte en de locatie van uw perceel. Als het perceel dichtbij uw bedrijf ligt, is het misschien mogelijk om het schrikdraadapparaat op uw stroom aan te sluiten. Is het perceel verder verwijderd van uw bedrijf? Dan is een mobiel apparaat met een zonnepaneel, accu of batterij een goede oplossing. Kies er voor uw schrikdraadapparaat te kopen bij BTN de Haas, wij staan voor een persoonlijke service!