Accu schrikdraadapparaat

Creëer een veilige omheining voor uw dieren met een accu schrikdraadapparaat van 12 Volt. Een accu kan snel worden opgeladen met een acculader. We hebben ook schrikdraadapparaten die werken op een batterij, deze zijn geschikt voor apparaten van 9 Volt. Hoe zwaarder het apparaat, hoe hoger het aantal ampères en hoe langer de batterij meegaat. Als uw land zich echter dichterbij uw bedrijf bevindt, kunt u kiezen voor een schrikdraadapparaat op lichtnet.

U kunt een batterij- of een accu schrikdraadapparaat goed combineren met een zonnepaneel. Zonnepanelen verdubbelen de levensduur van een batterij en zorgen er bij een accu voor dat u deze minder vaak hoeft op te laden.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Accu schrikdraadapparaat kopen

Bij BTN de Haas bieden we u verschillende accu’s en batterijen van o.a. Gallagher, een topmerk dat staat voor een robuuste kwaliteit. Op het gebied van afrastering is er veel verkrijgbaar van dit merk. Ontdek ons gehele Gallagher assortiment en bestel gemakkelijk online! Als u een accu schrikdraadapparaat wilt kopen, is BTN de Haas een geschikte webwinkel. Wij bieden u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies er voor om een accu schrikdraadapparaat te kopen bij BTN de Haas, wij ontvangen u graag in onze winkel in Groningen. Daar voorzien we u vrijblijvend van deskundig advies over de aankoop van uw accu of batterij.

Gallagher batterij

Heeft u een batterij schrikdraadapparaat? Maak dan gebruik van een Gallagher batterij. Een Gallagher batterij staat bekend om de kwaliteit en worden uitgebreid getest. BTN de Haas heeft een ruim assortiment met batterijen, variërend van 6V tot en met 9V. Hoe hoger de ampères van een batterij, hoe langer de levensduur.

Accu 12 Volt

Speciaal voor een schrikdraadapparaat op accu bieden wij u de accu van 12 Volt aan. Een apparaat op accu is erg handig als het land waarop uw dieren grazen wat verder verwijderd is van uw bedrijf. Regelmatig laden van de accu van 12 Volt draagt bij aan de levensduur. Wij raden u aan om twee accu’s aan te schaffen, deze kunt u eenvoudig om de twee weken wisselen.