ivm de Boerenkoop 3-daagse hanteren wij een levertijd van 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Verbindingen en spanners

Bij het aanleggen van een elektrische afrastering zijn de verbindingen en spanners erg belangrijk. Wanneer schrikdraad, schriklint of schrikkoord met een eenvoudige knoop aan elkaar verbonden wordt, gaat de stroomspanning naar beneden. Voor een optimale afrastering gebruikt u de handige verbinders en spanners zoals trekveren, draadspanners, draadklemmen of roterende spanners. Voor een doorgang zonder kortsluiting gebruikt u de handige poortgrepen en poortgreep ankers. Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van een afrastering? Bekijk dan ons handige stappenplan voor alle tips en tricks! Lees meer

van 27

Foto-tabel  Lijst 

van 27

Foto-tabel  Lijst 

Trekveer kopen

Trekveren kopen doet u voordelig bij BTN de Haas! In ons assortiment hebben wij trekveren van de merken Pulsara en Gallagher. Trekveren zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal of van RVS voor een langere levensduur. De draadspanners zijn te gebruiken bij staal draad voor een degelijke omheining. Bij BTN de Haas besteld u gemakkelijk en snel alle onderdelen voor uw afrastering.

 

Draadspanner kopen

Bij BTN de Haas kunt u verschillende soorten draadspanners kopen. Draadspanners worden gebruikt om staaldraad en kunststofdraad te opspannen. U vindt bij ons draadspanners van Pulsara en Gallagher. In ons assortiment hebben wij draadspanner roterend, draadspanner no. 3, draadspanner no. 4 en einddraadspanners.

 

Draadklem kopen

De draadklem zorgt voor een goede verbinding van staaldraad. Een draadklem kopen doet u voordelig bij BTN de Haas. Bij ons vindt u draadklemmen van het kwalitatieve merk Gallagher. Naast een draadklem rond hebben wij ook draadklemmen met vleugelmoer.