Schakelaar kopen

Bent u op zoek naar schakelmateriaal? Dan kunt u bij BTN de Haas met slechts enkele klikken schakelaar kopen. In ons assortiment vindt u schakelaars voor diverse doeleinden. Zo bieden wij u opbouwschakelaars, tuimelschakelaars en een hoofdstroomschakelaar. Afhankelijk van het aantal lampen dat u wilt bedienen kiest u een serie- of een wisselschakelaar. Een wisselschakelaar bedient 1 lamp, terwijl een serieschakelaar 2 lampen tegelijk kan bedienen. Een schakelaar kopen doet u middels één van onze vele gemakkelijke betaalmethoden. 

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Opbouw schakelaar

In sommige schuren of oudere huizen is geen ruimte om elektra in te bouwen. In dit geval kunt u kiezen voor een opbouw schakelaar. Hierbij wordt de behuizing en het leidingwerk op de wand gemonteerd. In ons aanbod vindt u opbouw schakelaars van het merk PEHA. Voor een optimale levensduur zijn de behuizingen gemaakt van hoogwaardig kunststof. Tevens is de schakelaar spatwaterdicht en uiterst geschikt voor buitengebruik. Onze opbouw schakelaar is eenvoudig te monteren middels schroeven.

 

Combinatie schakelaar

BTN de Haas biedt innovatieve oplossingen op het gebied van elektra onderdelen. Zo heeft u ook de keuze voor een combinatie schakelaar als u niet alleen het licht wil bedienen. Daarnaast kunt u ook een extra stroomaansluiting creëren. De schakelaar is geproduceerd volgens de IP44 norm en biedt zodoende een optimale bescherming tegen stof, schokken en spatwater. Door middel van een wipschakelaar bedient u de combinatie schakelaar. De contactdoos is geschikt voor een tweepunts 230 Volt netstroom stekker.

 

Tuimelschakelaar kopen

Bent u op zoek naar een eenvoudige bediening voor het aan- of uitdoen van het licht? Dan kunt u bij BTN de Haas ook een tuimelschakelaar kopen. Door middel van twee schroefaansluitingen is deze schakelaar eenvoudig te monteren. Dit schakelsysteem is geschikt voor een wanddikte tot maximaal 3 millimeter. Heeft u nog vragen over het kopen van een tuimelschakelaar of één van onze andere schakelaars? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice.