Elektra onderdelen

Als u zelf elektra wilt aanleggen heeft u het juiste installatie materiaal en gereedschap nodig. In onze webwinkel vindt u een ruim aanbod elektra onderdelen waarmee u eenvoudig een omgeving van elektriciteit of licht voorziet. Zo bieden wij:

  • Stekkers en stekkerdozen
  • Schakelaars
  • Kabels
  • Haspels en verlengkabels
  • Lampen en armaturen

Voor ieder project op het gebied van elektra heeft BTN de Haas een passende oplossing. Zo sluit u met behulp van onze kabels en stekkers eenvoudig uw elektronische apparaten aan op het lichtnet. Bekijk online ons aanbod aan elektra onderdelen en bestel eenvoudig. Profiteer vandaag nog van onze scherpe prijzen! 

Producten 1-36 van 99

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Elektra onderdelen en accessoires

Bent u van plan om de elektra in uw huis of schuur onder handen te nemen? Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment elektra onderdelen en accessoires waarmee u veilig de stroom van uw stopcontact naar uw apparaten krijgt. Zo bieden wij een grote diversiteit aan haspels en verlengkabels. Mocht u een klus hebben waarbij u geen toegang heeft tot netstroom, dan verlengt u op deze manier eenvoudig het bereik van uw stopcontact. Afhankelijk van de afstand die u moet overbruggen en het aantal elektrische apparaten die u moet aansluiten kiest u de lengte en het aantal stopcontacten. Met de elektra onderdelen en accessoires van BTN de Haas zit u nergens zonder stroom!

 

Elektra onderdelen online

BTN de Haas is dé online shop voor al uw elektra onderdelen! Met de lampen en armaturen uit ons assortiment voorziet u elke omgeving van licht, zowel binnen als buiten. Zo is onze collectie bouwlampen zeer veelzijdig. Als u aan het verbouwen bent maar niet beschikt over licht, is deze lamp zeer eenvoudig te installeren zodat u veilig kunt klussen. De lampen zijn voorzien van een IP54 beveiliging waardoor ze optimaal beschermd zijn tegen stof en waterspatten. Mede door deze beveiliging is de lamp ook erg goed te gebruiken als buitenlamp. Door uw elektra onderdelen online te kopen bij BTN de Haas zit u nooit meer in het donker!