Verlengsnoer kopen

Voor het werken op een bouwplaats of in de tuin kunt u bij BTN de Haas eenvoudig online een verlengsnoer kopen. De snoeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en we hebben varianten voor binnen- en buitengebruik. Een groot deel van de verlengsnoeren is voorzien van een veiligheidsstekker met koppeling. Dit vergroot de veiligheid. Als u een verlengsnoer gaat kopen kunt u meteen een contactdoos aanschaffen. Zo heeft u een uitgebreide stroomvoorziening.

29 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Geaard verlengsnoer kopen

Voor grote machines kunt u het beste een geaard verlengsnoer kopen. Het risico op kortsluiting is bij deze machines namelijk groter. Bij een goede aarding wordt de spanning veilig afgevoerd in de aarde.

 

Let op! Combineer een geaarde stekker altijd met een geaarde contactdoos.

 

Werkt u veel buiten en is er de kans dat het verlengsnoer, de stekker of de contactdoos vochtig wordt? Ook daarvoor kunt u het beste een geaard verlengsnoer kopen. U vindt bij BTN de Haas een ruim assortiment elektra onderdelen.

 

Kabelhaspel verlengsnoer

Erg handig bij het werken met elektrische machines is een kabelhaspel met verlengsnoer. Deze heeft veelal meerdere stopcontacten, zodat u een aantal apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten. De haspels hebben snoeren vanaf 16 tot wel 50 meter lang. U vindt bij ons kabelhaspels met een praktisch handvat en we hebben zelfs een haspelwagen. Verder bieden we u een kabelhaspel die het verlengsnoer automatisch oprolt.

 

Verlengsnoer 25 meter kopen

Wilt u graag een verlengsnoer van 25 meter lang kopen? U vindt bij BTN de Haas verschillende varianten zoals een kabelhaspel en een krachtstroomkabel. Deze hebben vaak een zwarte kleur maar u kunt ook kiezen voor een opvallend rood snoer. Daarmee is de kans kleiner dat u erover struikelt. Een verlengsnoer van 25 meter lang kopen doet u bij BTN de Haas. Wij bieden u altijd een hoogwaardige kwaliteit. Onze producten zijn geschikt voor zowel de professional als de particulier. BTN de Haas heeft voor iedere klus de juiste benodigdheden!