Contactdoos

Beschikt u niet over voldoende aansluitingen voor uw elektronische apparaten? Met een contactdoos van BTN de Haas lost u op eenvoudige wijze dit probleem op. Wij bieden u diverse varianten voor binnen- en buitengebruik. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een contactdoos voor aan de wand of voor een variant met snoer. Bent u bezig met een klus waarbij u meerdere apparaten wilt gebruiken, dan is een contactdoos met meerdere aansluitingen aan te raden. Zo bieden wij zelfs een stroomverdeelkast met maar liefst 7 stopcontacten. 

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wandcontactdoos

Creëer in een handomdraai een aansluiting voor uw elektrische apparaten met een wandcontactdoos van BTN de Haas. In ons assortiment vindt u diverse varianten voor diverse aansluitingen. Zo bieden wij enkel- en meervoudige opbouw wandcontactdozen van het merk PEHA. Het beschermingsniveau van deze dozen voldoet aan de IP44 norm en voor een optimaal gebruik tijdens buitengebruik zijn de dozen spatwaterdicht. Zoekt u een aansluiting voor een 4- of 5-polige CEE stekker? Ook hier bieden wij een geschikte wandcontactdoos voor.

 

Spatwaterdichte contactdoos

Als u op een veilige wijze buiten gebruik wilt maken van netstroom, dan dient u een spatwaterdichte contactdoos te gebruiken. Ook deze variant vindt u in zowel een opbouwversie als een versie met kabel. Beide varianten zijn voorzien van een klapdeksel om te voorkomen dat er water in kan lopen. Om een optimale levensduur te garanderen is onze spatwaterdichte contactdoos van hoogwaardig kunststof. Heeft u vragen over de elektra onderdelen in het aanbod van BTN de Haas? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice.

 

Contactdoos kopen

Met slechts een paar klikken kunt u bij BTN de Haas een contactdoos kopen. Wij bieden u een gemakkelijke oplossing bij een tekort aan stroomaansluitingen. Het monteren van onze opbouw wandcontactdozen gaat via een verticale bevestiging met schroef of middels een aansluiting met schroefklem. U bent van harte welkom om langs te komen in onze vestiging voor meer uitleg over het aansluiten van een contactdoos. Online kopen kan via meerdere gemakkelijke betaalmethoden.