CEE stekker

Voor veilige verbinding op netstroom gebruikt u een CEE stekker. Bij BTN de Haas verkopen we deze los, zodat u deze zelf kunt vervangen. Voor een optimale beveiliging tegen vocht is de stekker spatwaterdicht volgens de I44 norm. Tevens is de stekker een stuk robuuster dan een normale netspanning stekker. U vindt bij ons drie-, vier- of vijf polige CEE stekkers. Hoe meer polen, hoe meer Volt de stekker aankan.

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

CEE contrastekker

In geval dat er geen blauwe stopcontacten aanwezig zijn, kunt u het beste een verloopsnoer van een 230 Volt stekker naar een CEE contrastekker gebruiken. Om uw elektrische apparaten aan te sluiten op het netstroom steekt u de normale CEE stekker in de contrastekker. In het assortiment van BTN de haas vindt u deze stekkers in verschillende voltages. De rode varianten hebben een voltage van 380/400 Volt, de zwarte of blauwe CEE contrastekker daarentegen heeft een voltage van 230 Volt.

 

Ronde CEE stekker

BTN de Haas biedt u verschillende varianten ronde CEE stekkers, namelijk een blauwe stekker met 3 pennen en een rode stekker met 4 of 5 pennen. De blauwe stekker is een variant met 230 Volt. De rode variant is een ronde CEE stekker die geschikt is voor driefasenspanning. Er zijn 2 verschillende soorten driefasenspanning, namelijk één met nulaansluiting en één zonder. Onze 4-polige stekkers zijn geschikt voor het systeem zonder nulaansluiting en de 5-polige stekkers met nulaansluiting.

 

Brennenstuhl stekker

Brennenstuhl is een toonaangevend merk in de internationale markt van elektra onderdelen. Met een Brennenstuhl stekker bent u altijd verzekerd van een goed werkende stroomvoorziening. Bij een stekker hebt u een neopreen kabel nodig. In het assortiment van BTN de Haas vindt u dit type elektrakabel met het KEMA-keurmerk. Heeft u vragen over het toepassen van een CEE of Brennenstuhl stekker? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Ons personeel staat klaar om u van alle informatie te voorzien.

CEE stekker aansluiten

Zorg dat u bij het aansluiten van een CEE stekker altijd op een verantwoorde wijze werkt. Als u gaat monteren zie er dan altijd op toe dat er geen spanning staat op de kabels of stekkers waarmee u werkt. U bent van harte welkom om langs te komen bij BTN de Haas om meer informatie te verkrijgen over een CEE stekker aansluiten. Onze experts beschikken over jarenlange praktijkervaring en kunnen u precies uitleggen hoe het proces werkt.