CEE stekker

Voor veilige verbinding op netstroom gebruikt u een CEE stekker. Bij BTN de Haas verkopen we deze los, zodat u deze zelf kunt vervangen. Voor een optimale beveiliging tegen vocht is de stekker spatwaterdicht volgens de I44 norm. Tevens is de stekker een stuk robuuster dan een normale netspanning stekker. U vindt bij ons drie-, vier- of vijf polige CEE stekkers. Hoe meer polen, hoe meer Volt de stekker aankan.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

CEE contrastekker

In geval dat er geen blauwe stopcontacten aanwezig zijn, kunt u het beste een verloopsnoer van een 230 Volt stekker naar een CEE contrastekker gebruiken. Om uw elektrische apparaten aan te sluiten op het netstroom steekt u de normale CEE stekker in de contrastekker. In het assortiment van BTN de haas vindt u deze stekkers in verschillende voltages. De rode varianten hebben een voltage van 380/400 Volt, de zwarte of blauwe CEE contrastekker daarentegen heeft een voltage van 230 Volt.

 

Ronde CEE stekker

BTN de Haas biedt u verschillende varianten ronde CEE stekkers, namelijk een blauwe stekker met 3 pennen en een rode stekker met 4 of 5 pennen. De blauwe stekker is een variant met 230 Volt. De rode variant is een ronde CEE stekker die geschikt is voor driefasenspanning. Er zijn 2 verschillende soorten driefasenspanning, namelijk één met nulaansluiting en één zonder. Onze 4-polige stekkers zijn geschikt voor het systeem zonder nulaansluiting en de 5-polige stekkers met nulaansluiting.

 

Brennenstuhl stekker

Brennenstuhl is een toonaangevend merk in de internationale markt van elektra onderdelen. Met een Brennenstuhl stekker bent u altijd verzekerd van een goed werkende stroomvoorziening. Bij een stekker hebt u een neopreen kabel nodig. In het assortiment van BTN de Haas vindt u dit type elektrakabel met het KEMA-keurmerk. Heeft u vragen over het toepassen van een CEE of Brennenstuhl stekker? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Ons personeel staat klaar om u van alle informatie te voorzien.

CEE stekker aansluiten

Zorg dat u bij het aansluiten van een CEE stekker altijd op een verantwoorde wijze werkt. Als u gaat monteren zie er dan altijd op toe dat er geen spanning staat op de kabels of stekkers waarmee u werkt. U bent van harte welkom om langs te komen bij BTN de Haas om meer informatie te verkrijgen over een CEE stekker aansluiten. Onze experts beschikken over jarenlange praktijkervaring en kunnen u precies uitleggen hoe het proces werkt.