Elektra kabel

Bent u van plan om een stroomaansluiting aan te leggen door de grond of naar apparatuur? Dan is een elektrakabel van BTN de Haas een uitstekende keuze! In ons assortiment vindt u diverse varianten kabels. Zo bieden wij grond- en installatiekabels. De veiligheid van onze kabels zijn getoetst en gewaardeerd met het KEMA-keurmerk. De aders van onze kabels variëren van 3 tot en met 7. Ook als u een lange afstand moet overbruggen kunt u terecht bij BTN de Haas voor elektra kabels op rol.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elektra kabel 3 aderig

Afhankelijk van hetgeen wat u wilt aansluiten kiest u de geschikte elektra kabel 3 aderig. Zo vindt u in ons assortiment een grijze elektrakabel van het merk Dynamic. Deze kabel is uitermate geschikt voor het aanleggen van een lichte verbinding, zoals het aansluiten van verlichting of wandcontactdozen. Wilt u in uw werkplaats elektrische apparaten aansluiten op krachtstroom? Dan valt de elektra kabel 3 aderig van het merk Donne aan te raden. Voor een optimale levensduur is deze neopreen kabel olie- en zuurbestendig.

 

Elektra grondkabel

Als u elektriciteit door de grond wilt transporteren dan bent u een elektra grondkabel nodig. Deze kabel is beschikbaar in een versie met 2 en 4 aders. Voor een uiterst goede bescherming tegen water zijn de kabels voorzien van een PVC buitenmantel. Tevens beschikken de kabels over zelfdovend mantelmateriaal en daardoor een perfecte bescherming biedt tegen brand. Bestel uw elektra grondkabel bij BTN de Haas en profiteer van onze scherpe prijzen! Afrekenen doet u via één van onze gemakkelijke betaalmethoden.

 

Elektrakabel kopen

Bij BTN de Haas kunt u niet alleen een elektra kabel kopen, ook vindt u een scala aan elektra onderdelen die u helpen bij het aanleggen van een elektriciteitsleiding. Zo vindt u lasdoppen, spijkerclips, kroonsteentjes, lasdozen en lasdoppen in ons assortiment. Heeft u vragen over het kopen van een elektrakabel? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Ons vakkundige personeel staat voor u klaar om u van alle informatie te voorzien.