Mavel Slowmotion optie tbv Classic Plus haspel | 707010

Mavel slowmotion optie voor Mavel Classic Plus haspel serie. Hierdoor heeft uw slanghaspel en uw lucht- of elektraslang een langere levensduur! Eenvoudig te bevestigen en meer werkcomfort!
7308286
Direct leverbaar

Een langere levensduur van uw luchtslang!

Wanneer u veel met compressoren werkt heeft u vaak meerderen luchtslangen of een luchtslang op een vaste plaats door bijvoorbeeld een haspel met een x-aantal meter op een handige locatie te plaatsen.

Wanneer u gebruik maakt van een degelijke Mavel haspel heeft u een goede kwaliteit haspel. Deze haspel kan u eventueel efficiënter inzetten door gebruik te maken van de revolutionaire slowmotion optie. Dit een onderdeel welke u eenvoudig aan uw haspel kan monteren welke ervoor zorgt dat uw luchtslang langzamer en met beleid automatisch opgerold zal worden door de haspel. Door gebruik te maken van de slow motion optie zal uw slang een langere levensduur hebben en zal u meer gemak tijdens uw werkzaamheden ervaren. Daarnaast zal het oprolmechanisme van uw haspel een langere levensduur hebben. Tot slot zorgt de slowmotion optie ook voor een geluidsarmere haspel tijdens het oprollen. Dit type slowmotion is geschikt voor de haspels uit de classic plus serie van Mavel.

Klik hier voor ons volledige assortiment compressoren en toebehoren.

Specificaties:

  • Merk: Mavel
  • Type: Slowmotion optie
  • Geschikt voor: Classic Plus serie
  • Montage: 3 schroeven
EAN8018598039496
MerkMavel
Art. nr. merk568707010
Direct leverbaar
loader
Bezig met laden...