Compressor kopen

Onmisbaar in een stal, garage, werkplaats of op uw erf is een goede Airpress compressor. BTN de Haas biedt u veel (professionele) machines, luchtslangen, koppelingen en luchtgereedschappen, het is daarom van belang dat u weet welke compressor het beste bij uw werkzaamheden en situatie past.

  Gebruik: Opbrengst:  Mobiliteit: Compressie: 
Zuigercompressor Incidenteel   70-75% Hoog Pulserend
Schroefcompressor   Constant 95% Laag Constant


Het belangrijkste verschil tussen een zuiger- en schroefcompressor is het hoeveelheid gebruik. Een zuigercompressor is een uitstekende machine voor handelingen die slechts enkele malen per dag worden uitgevoerd, een schroefcompressor is uitstekend geschikt voor constant gebruik.

Producten 1-36 van 179

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Compressor kopen tips

Er zijn veel compressoren op de markt. Het is dus van belang dat u weet welke voor u het meest geschikt is. Het is daarom handig dat u als u een compressor gaat kopen de volgende tip in gedachten houdt: Bedenk vooraf goed wat u met de compressor wilt doen. Heeft u genoeg aan een tank van 50 liter of heeft u een tank van 500 liter nodig? Ook de aanzuigcapaciteit en de maximale werkdruk zijn van invloed op de prestaties. Voor grote, langdurige werkzaamheden heeft u uiteraard een zwaardere compressor nodig. Wilt u meer informatie of tips over het kopen van een compressor, neem dan gerust contact op met onze klantenservice!


Airpress zuigercompressor

Een Airpress zuigercompressor heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze machine kan ingezet worden wanneer de compressor slechts enkele keren per dag gebruikt voor korte duur. Hierbij kan u denken aan werkzaamheden als het wisselen van banden, verfspuiten,het gebruiken van een blaaspistool en nog veel meer werkzaamheden die geen constante luchtafgifte nodig hebben. Een zuigercompressor is een machine die uitstekend geschikt is voor niet constante afgifte, een schroefcompressor is uitstekend geschikt voor constant gebruik.

 

Airpress schroefcompressor

Een schroefcompressor van Airpress is de machine die u moet hebben wanneer u de compressor constant gebruikt. Deze compressoren zijn geschikt voor professionele werkzaamheden die de gehele dag uitgevoerd worden. Wanneer u een Airpress compressor gebruikt voor uw melkrobot heeft u altijd een schroefcompressor + membraanfilter nodig in uw stal. Een schroefcompressor kan perfect gebruikt worden voor professionele werkzaamheden die vragen om een constante luchtafname en het aandrijven van het luchtsysteem in uw stal of op uw erf.

 

Airpress droger & adsorptieset

De lucht die een compressor aanzuigt is altijd voorzien van vocht. Deze vocht kan op termijn zorgen voor storingen, roest en ijsvorming in uw luchtsysteem, daarnaast kan dit de levensduur van uw luchtgereedschappen verkorten. Daarom adviseert BTN de Haas altijd gebruik te maken van een droger of adsorptieset wanneer u professionele werkzaamheden uitvoert of wanneer u met geavanceerde technieken werkt. Airpress drogers en adsorptiesets maken de aangezogen lucht droger waardoor de luchtvochtigheid van de uitgaande lucht van circa 85% wordt verlaag tot in sommige gevallen -20%!

 

Airpress accessoires & toebehoren

Om uw compressor optimaal te laten presteren is het van belang dat u gebruik maakt van de juiste accessoires en toebehoren. Door gebruik te maken van de juiste luchtslangen, koppelingen en luchtgereedschappen kan u uw werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren en de levensduur van uw luchtsysteem verlengen.