Compressor kopen

U kunt bij BTN de Haas de beste compressor kopen voor uw situatie. Van handzame modellen die u op de 12 volt-lader van de auto aan kunt sluiten, tot compressoren om de banden van een tractor op te pompen. Wij verkopen veel producten van het kwaliteitsmerk Airpress. De hoogwaardige producten van Airpress zijn sterk en gaan lang mee. Naast compressoren hebben wij ook Compressor koppelingen en Compressor accessoires. Zo vindt u bij BTN de Haas gemakkelijk alles wat u nodig heeft op één adres! Lees meer

van 215

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 215

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Compressor kopen tips

Er zijn veel compressoren op de markt. Het is dus van belang dat u weet welke voor u het meest geschikt is. Het is daarom handig dat u als u een compressor gaat kopen de volgende tip in gedachten houdt: Bedenk vooraf goed wat u met de compressor wilt doen. Heeft u genoeg aan een tank van 50 liter of heeft u een tank van 500 liter nodig? Ook de aanzuigcapaciteit en de maximale werkdruk zijn van invloed op de prestaties. Voor grote, langdurige werkzaamheden heeft u uiteraard een zwaardere compressor nodig. Wilt u meer informatie of tips over het kopen van een compressor, neem dan gerust contact op met onze klantenservice!


Compressor 50 liter

Bent u op zoek naar een compressor met 50 liter tank? Bij BTN de Haas heeft u de keuze uit meerdere modellen. Deze hebben allemaal een hoge aanzuigcapaciteit waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor locaties waar veel luchtopbrengst mogelijk is. U kunt daarbij denken aan garages, boerderijen en kleine industriële bedrijven. De compressoren worden aangedreven door lichtstroom in plaats van olie. Hierdoor hebben ze veel minder onderhoud nodig en heeft u er minder werk van. Zo blijft er meer tijd over om te genieten van uw nieuwe compressor met 50 liter tank!


Compressor kopen online

Een hoogwaardige compressor kopen doet u eenvoudig online bij BTN de Haas! Ons ruime assortiment biedt u altijd een passend model. U kunt ook direct de juiste accessoires mee bestellen zodat u na levering gelijk aan het werk kan. Zo wordt het online kopen van een compressor wel erg eenvoudig! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste compressor? Onze ervaren medewerkers van de klantenservice helpen u graag!