Werklamp

Een werklamp is bijzonder handig in uw werkplaats of in de tuin ‘s avonds. Bij ons vindt u naast werklampen ook smeltzekeringen, starters, TL buizen en accu’s voor de bouwlamp. We hebben kleine lampen vanaf 10 watt tot grotere lampen die werken op 400 watt. De bouwlampen hebben een lang snoer, zodat u ze ook op langere afstand van een stopcontact kunt gebruiken. Heeft u toch meer snoer nodig? Bij BTN de Haas kunt u een verlengsnoer kopen bij uw werklamp.

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Werklamp oplaadbaar

Erg handig op vakantie of bij het klussen is een werklamp die oplaadbaar is. Eenmaal opgeladen kunt u de lampen vanaf 2 tot wel 10 uur gebruiken. U vindt bij BTN de Haas verschillende versies met 2, 6 of 10 LED lampen. De lampen kunt u eenvoudig ophangen aan een haak of met de magneet aan de achterkant. Elke werklamp die oplaadbaar is, komt automatisch met een lader en handige extra’s zoals een laadindicator of een geïntegreerde dynamo.

 

Werklamp accu

U kunt in the middle of nowhere aan het werk met een werklamp met accu. Deze lampen zijn beveiligd tegen waterspatten en lichte stof. Door de aluminium reflector in de lamp heeft het licht een groot bereik. In ons ruime assortiment vindt u ook extra accu’s voor de werklampen. We hebben zelfs een werklamp met accu en USB laadingang. Zo kunt u de smartphone, tablet of mp3-speler handig opladen.

 

Werklamp LED

Het fijne van een werklamp met LED verlichting is de energie die u bespaart. Daarbij wordt een LED lamp niet heet en dat is wel zo veilig. De werklamp met LED verlichting is meteen mooi helder en klaar voor gebruik. Kijk ook eens bij onze elektra onderdelen voor alles wat u nodig heeft op het gebied van elektriciteit. U bent daarnaast van harte welkom in onze ruime winkel in Groningen. We staan voor u klaar met specialistisch advies!