Hikoki slagmoersleutel

Speciaal voor het vastzetten en losdraaien van moeren is er de Hikoki slagmoersleutel. Deze wordt veel gebruikt bij het monteren en demonteren van velgen op de auto. De machine van Hikoki is krachtig. Zo bent u verzekerd van een stevige bevestiging en krijgt u elke moer los. De motor heeft geen koolborstel, dit vermindert de weerstand en daarmee de slijtage. Zo verbruikt u minder stroom en gaat de Hikoki slagmoersleutel lang mee. De verschillende machines zijn licht van gewicht en hebben een comfortabel handvat. 

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hikoki slagmoersleutel 18v

Door het hoge aandraaimoment werkt de Hikoki slagmoersleutel 18v optimaal. Zo hebben we machines die werken op 235 tot wel 480 Nm (Newtonmeter)! Met zoveel kracht zet u een moer vast of draait u deze los in een handomdraai. Een aantal van de slagmoersleutels heeft LED verlichting, waardoor u er ook gemakkelijk in het donker mee werkt. Deze machine is onmisbaar in de werkplaats of op de boerderij, omdat het lastig kan zijn om moeren handmatig vast te zetten of los te draaien. Combineer de aankoop van uw Hikoki slagmoersleutel 18 v met onze handige Hikoki accessoires.

 

Hikoki accu slagmoersleutel

Het is gemakkelijk werken met een Hikoki accu slagmoersleutel, omdat u geen directe stroom nodig heeft. Met de accu indicator houdt u eenvoudig in de gaten wat de status van de accu is. Helemaal handig is onze accu die u voor meerdere machines kunt gebruiken. Zo hebt u maar twee in plaats van vier accu’s nodig voor het gebruiken van een slagmoersleutel en een Hikoki boormachine. Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig online een Hikoki accu slagmoersleutel bestellen. Wij bieden u de professionele kwaliteit voor een scherpe prijs!