Zaagmachines & toebehoren

Wilt u gaan zagen tijdens uw werkzaamheden? Dan kunt u gebruik maken van verschillende Hikoki zaagmachines en toebehoren. Elke zaagmachine heeft zijn eigen unieke eigenschappen en doelstellingen. Maar welke zaagmachines is geschikt voor welke situatie? Daarnaast is het dragen van veiligheidskleding belangrijk tijdens het zagen.

34 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hikoki cirkelzaag

Moet u groot materiaal zagen? Dan kunt u gebruik maken van een Hikoki cirkelzaag. Met een cirkelzaag kunt u door verschillende soorten materiaal zagen, afhankelijk van het zaagblad dat u gebruikt. Een Hikoki cirkelzaag is verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder ook een accu cirkelzaag.

Hikoki decoupeerzaag

Met een Hikoki decoupeerzaag kunt u zaagklussen doen, waarbij wendbaarheid en een fijne zaagsnede van belang zijn. Zo kunt u eenvoudig gaten, bochten en figuren zagen. Bij BTN de Haas kunt u terecht voor een Hikoki decoupeerzaag op accu of voor een elektrische variant.

Hitachi zaagmachine

Voorheen kon u bij BTN de Haas terecht voor een Hitachi zaagmachine. Dat kan vandaag de dag nog steeds, alleen is de naam Hitachi veranderd in Hikoki. Deze naamswijziging heeft in 2018 plaatsgevonden. Wilt u meer weten over de naamswijziging? Lees dan de speciale informatiepagina: Hikoki wordt de nieuwe merknaam Hitachi.