Gezichtsbescherming

Bij veel werkzaamheden op het land en eromheen is het dragen van gezichtsbescherming noodzakelijk. BTN de Haas biedt vele gezichtsbeschermende middelen, uiteenlopend van veiligheidsbrillen en stofmaskers tot verstelbare gelaatschermen. Zo kunt u voor alle soorten werkzaamheden de geschikte gezichtsbescherming bij ons afnemen van verschillende kwaliteitsmerken. Wij verkopen deze kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Bij ons bent u daarom aan het juiste adres om precies de beschermingsmiddelen bij ons af te nemen die u en uw medewerkers nodig hebben. Onze ervaring leert dat een gezichtsbeschermer die prettig zit, doordat hij bijvoorbeeld niet knelt, schuurt of het zicht belemmert, beter wordt gebruikt. Hierop is ons aanbod afgestemd door de meest comfortabele producten aan te bieden. Wilt u advies hebben over welk type gezichtsbescherming het meest geschikt is in uw situatie? Kom dan naar onze winkel in Groningen en laat u adviseren door onze experts.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Gezichtsbescherming bosmaaier

Eén van de onderdelen waarin wij gespecialiseerd zijn is de gezichtsbescherming bosmaaier. Het type werkzaamheden en de werkomstandigheden bepalen welk materiaal voor de gezichtsbescherming de voorkeur heeft. Bij elektrisch lassen wordt vaak een kunststof gelaatsscherm met een klein ruitje gebruikt. Bij het werken met een hogedrukspuit is het scherm vaak van doorzichtig kunststof en bij het motorzagen of het bosmaaien is het gelaatscherm vaak van gaas. U kunt bij ons daarom kiezen uit meerdere kwaliteitsgezichtbeschermers van bijvoorbeeld Husqvarna. Deze onderdelen nemen naast gezichtsbescherming ook bescherming voor het gehoor met zich mee door stevige gehoorbeschermers. Zo kunt u veilig aan de slag met de gezichtsbescherming bosmaaier. Het geeft een prettig gevoel als u zeker weet dat uw hoofd goed beschermd is tegen rondvliegende en opspattende stukken en daarnaast uw gehoor geen gevaar loopt. U kunt bij ons direct online de gezichtsbescherming bosmaaier bestellen.

Gezichtsbescherming kopen

Bij ons koopt u voordelig producten van een duurzame kwaliteit, die u zorgeloos lange tijd (professioneel) iedere dag kunt gebruiken. Wilt u gezichtsbescherming kopen? Dan kan dat eenvoudig online of in onze winkel. U krijgt de producten bij een online bestelling binnen enkele werkdagen geleverd, zo kunt u direct verder met uw klus. Gezichtsbescherming kopen doet u daarom bij BTN de Haas. Dé groothandel voor de agrariër, particulieren en ZZP’ers. Met onze kwaliteitsproducten kunt u lange tijd vooruit.