Kärcher hogedrukreiniger professioneel

Bent u op zoek naar een eerste klas reinigingsoplossing voor uw landbouw-, tuinbouw- of veeteeltbedrijf? Dan is een Kärcher hogedrukreiniger de oplossing! Een Kärcher hogedrukreiniger professioneel is te herkennen aan de grijze kleur en is uitermate geschikt voor de grotere reinigingsklussen van uw landbouwmachines, stallen of boerderij. Grote schoonmaakklussen met hardnekkig vuil hebben behoefte aan een zeer krachtige machine.

Met een Kärcher hogedrukreiniger professioneel bent u verzekerd van uitstekende prestaties, een laag verbruik, lange levensduur en kortere reinigingstijden. Daarnaast zijn de professionele hogedrukreiniger van Kärcher voorzien van een Easy!Force handgreep en een Easy!Lock systeem.

   Temperatuur   Tijd / Waterbesparing i.t.t. koudwater 
 Koudwater   0°C           -
 Warmwater   Max. 80°C   35% sneller & waterbesparend
 Stoomcleaner   80-155°C  40% sneller & waterbesparend

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kärcher hogedrukreiniger benzine

Als u geen toegang heeft tot elektriciteit is een Kärcher hogedrukreiniger op benzine erg handig. Uw landbouwvoertuigen, machines en industriële installaties maakt u in no time optimaal schoon. Zelfs het meest hardnekkige vuil laat los door de kracht van het water. Voor de watervoorziening kunt u een opslagtank, vijver of meer gebruiken. De hogedrukreiniger van Kärcher op benzine heeft grote wielen en is daarmee eenvoudig te verplaatsen.

 

Hogedrukreiniger Kärcher kopen

Wilt u graag meer informatie voordat u een hogedrukreiniger van Kärcher gaat kopen? Neem gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers. Zij zijn op de hoogte van de machines en gereedschappen die u vindt bij BTN de Haas. Naast een hogedrukreiniger van Kärcher kopen kunt u hogedrukreiniger onderdelen aanschaffen. Dit zijn handige slangen, spuitpistolen en lansen die u los kunt bestellen.