Kärcher koudwater hogedrukreiniger

Een Kärcher koudwater hogedrukreiniger is geschikt voor het dagelijks schoonmaken van machines, voertuigen, tractoren, stallen en gebouwen. Koudwater is vooral geschikt voor het verwijderen van niet-klevend vuil zoals stof, grond en mos. De oppervlaktes worden onder een hoge druk en met koudwater schoongemaakt. Heeft u te maken met klevend vuil? Dan adviseren wij een warmwater hogedrukreiniger.


BTN de Haas heeft verschillende modellen koudwater hogedrukreinigers in het assortiment.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koudwater hogedrukreinigers compactklasse

De koudwater hogedrukreinigers compactklasse zijn licht en krachtig. Het zijn compacte hogedrukreinigers voor dagelijks professioneel gebruik. Daarnaast is dit type mobiel en kunt de hogedrukreiniger snel inzetten.

Koudwater hogedrukreiniger middenklasse

De koudwater hogedrukreinigers middenklasse zijn het ideale type voor langer en intensief gebruik. Ze zorgen voor een snel en goed resultaat en zijn zeer mobiel in gebruik.

Koudwater hogedrukreiniger superklasse

De koudwater hogedrukreiniger superklasse is het geschikte model voor een langdurige en zware schoonmaakklus. Dankzij de perfecte balans tussen de waterdruk, wateropbrengst en de machine is de superklasse zeer geschikt voor gebruik in de landbouw, industrie en bouw.