Kärcher warmwater hogedrukreiniger

Een Kärcher warmwater hogedrukreiniger zorgt dankzij het gebruik van warmwater, tot maximaal 80°C, voor een nog betere reiniging, onder dezelfde hoeveelheid druk als een koudwater hogedrukreiniger. Daarnaast zorgt reinigen met warmwater voor een betere reiniging van klevend vuil, zoals olie en vet. U kunt een warmwater hogedrukreiniger uiteraard ook prima gebruiken voor het verwijderen van stof, zand, modder en mos.


BTN de Haas heeft verschillende modellen Kärcher warmwater hogedrukreinigers, zodat u een passend model kunt vinden voor uw eigen situatie. Meer weten over de verschillende modellen?

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Soorten warmwater hogedrukreinigers

BTN de Haas heeft verschillende soorten warmwater hogedrukreinigers in het assortiment. De verschillen zitten o.a. in de werkdruk, de wateropbrengst in liters per uur en de aanbevolen maximale gebruiksduur in uren per dag. Daarnaast hebben een aantal modellen de functie: stoomcleaner. Deze modellen kunnen gebruikt worden als warmwater hogedrukreiniger, maar kunt u ook gebruiken als stoomcleaner. Een stoomcleaner kan temperaturen van 80-155 °C bereiken, waardoor u 40% sneller reinigt in plaats van 35%. Dit scheelt u dan ook aanzienlijk in tijd maar ook aanzienlijk in waterverbruik.

Warmwater hogedrukreiniger superklasse

De warmwater hogedrukreiniger superklasse is het model voor een uitstekende reiniging en een zeer gebruiksvriendelijke werkwijze. Daarnaast werken de modellen uit de superklasse zeer efficiënt, ook al wordt de machine dagelijks en continu gebruikt.