Kärcher Stoomcleaner

Een Kärcher stoomcleaner werkt met warmwater onder nog hogere temperaturen dan een warmwater hogedrukreiniger. De hogere temperaturen zorgen voor een nog beter en sneller resultaat. Een stoomcleaner heeft een temperatuurbereik van 80-155 graden. Klevend vuil, zoals olie en vet, laat hierdoor nog gemakkelijker los en de werksnelheid is hierdoor vele malen hoger. Een ander voordeel van de hoge temperatuur, is het gebruik van minder reinigingsmiddel.

BTN de Haas geeft u graag advies bij de aankoop van een Kärcher stoomcleaner

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kärcher stoomcleaner kopen

Door de innovatieve toepassingen van het merk is een Kärcher stoomcleaner kopen zeker een aanrader! De verschillende stoomcleaners vallen op door de vele toepassingen. Zo zijn ze voorzien van een Easy!Force handgreep en Easy!Lock systeem. Hiermee wordt de handgreep automatisch ingedrukt en zijn hogedrukreiniger en stoomcleaner onderdelen eenvoudig los- en vast te koppelen. Een Kärcher stoomcleaner kopen doet u bij BTN de Haas, wij hebben een ruime keuze!

Soorten stoomcleaners

BTN de Haas heeft verschillende soorten stoomcleaners in het assortiment. De grootste verschillen in deze modellen zijn o.a. de werkdruk, de wateropbrengst in liters per uur en de aanbevolen maximale gebruiksduur in uren per dag. Om een juiste keuze te maken tussen de verschillende soorten stoomcleaners, kunt u uzelf enkele vragen stellen, zoals: Wat zijn de werkzaamheden waarbij ik de stoomcleaner ga gebruiken? Wat is de gebruiksduur? Gebruik ik de stoomcleaner intensief en vaak? Door deze vragen te beantwoorden krijgt u een beter beeld van de hoeveelheid liters die u bijvoorbeeld nodig bent. Wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers.