Ladder onderdelen

Om het werken op hoogte eenvoudiger te maken, kunt u een aantal ladder onderdelen aanschaffen. Een laddervoet zorgt bijvoorbeeld voor meer stabiliteit. Daardoor kunt u op een veilige manier uw werkzaamheden uitvoeren. Als u een emmer nodig heeft voor uw werkzaamheden, is een ladder Limb een goede toevoeging aan uw uitrusting. Met een ladder Limb hangt u gemakkelijk emmers of andere benodigdheden aan de ladder. Zo hoeft u deze niet meer vast te houden en kunt u uw werk beter uitvoeren. Bij BTN de Haas vindt u alle ladder onderdelen om uw werk aangenamer te maken!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Solide ladder onderdelen

Bij BTN de Haas vindt u een ruime collectie materialen van het merk Solide. U vindt bij ons onder andere Solide ladder onderdelen die passen bij een aluminium trap van hetzelfde merk. Zo is de laddervoet speciaal ontwikkeld om de trappen steviger te laten staan. Het bedrijf Solide levert hoogwaardige werkplaatsartikelen om het klussen aangenamer maken. U bestelt uw Solide ladder onderdelen en andere machines en gereedschappen eenvoudig online bij BTN de Haas. Wij bezorgen uw bestelling zo snel mogelijk!

 

Ladder onderdelen kopen

Maak uw werkuitrusting compleet door de juiste ladder onderdelen te kopen. Wilt u graag hulp bij het kiezen van het juiste product? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers van de klantenservice helpen u graag. U bent uiteraard ook welkom in onze winkel in Groningen. Hier kunt u al uw vragen stellen aan onze specialisten. Bij BTN de Haas kunt uw aluminium ladder of trap tegelijk met de ladder onderdelen kopen. Zo haalt u in één keer alle benodigdheden voor uw klus in huis!