Aluminium ladder

Een aluminium ladder is een stevige ladder, maar is ook licht van gewicht. Wij hebben opsteek en A-stand ladders. Bij een opsteek ladder schuift u een gedeelte uit, bij een A-stand ladder maakt u gebruik van een klapsyteem. Onze hoogste variant is onze ladder 3 x 14 van het merk Solide, deze heeft 42 treden en is 8,75 meter hoog. In ons assortiment vindt u verschillende modellen ladders van het hoogwaardige merk Solide. De producten van BTN de Haas zijn van superieure kwaliteit. Dit maakt een aluminium ladder zeer geschikt voor professioneel gebruikt zoals op de boerderij of voor schilderwerkzaamheden. 

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aluminium ladder 3x14

Een handige en hoge uitschuifladder is de aluminium ladder 3x14 treden. Na de productie is deze ladder in een vloeistof bad gedompeld. Hierdoor is het product voorzien van een beschermlaag. Een voordeel van deze beschermlaag is dat de ladder er als nieuw uit blijft zien. Daarnaast worden uw handen en kleding niet meer zwart. Zijn onze ladders net te hoog? Dan kan een aluminium trap de uitkomst bieden! Wanneer u meer informatie wilt over de aluminium ladder 3x14 treden of over de andere ladders, raden wij aan om bij de productspecificaties te kijken. Hier vindt u uitgebreidere informatie.

 

Aluminium ladder kopen

Om hoge plekken tot meer dan 8 meter te bereiken kunt u een aluminium ladder kopen. Dit kunt u doen via onze webwinkel of in onze fysieke winkel in Groningen. Daar staan onze specialisten klaar om u uitgebreid advies te geven over onze producten. Ook voor ladder onderdelen, zoals een afstandhouder of laddervoet, zit u bij BTN de Haas goed. Heeft u vragen over de ladders en trappen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Een aluminium ladder kopen doet u bij BTN de Haas!