Aluminium trap

Werkt u geregeld op hoogte? Dan is een aluminium trap een bijzonder goede toevoeging aan uw werkuitrusting! Onze hoogwaardige trappen zijn stevig en stabiel waardoor u veilig kunt werken. U vindt al onze trappen en toebehoren in ons uitgebreide assortiment. Extra hulpmiddelen zoals afstandhouders kunnen het werken op hoogte vergemakkelijken. U kunt gemakkelijk uw aluminium trap of ladder kopen bij BTN de Haas!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aluminium trap 4 treden

Als een gewone huishoudtrap net te laag is voor uw klussen, kan een aluminium trap met 4 treden een uitkomst zijn. De trap is licht van gewicht waardoor u deze snel kunt verplaatsen tijdens het klussen. Als u klaar bent met werken is de compacte trap gemakkelijk op te bergen. Zo houdt u een opgeruimde werkplaats. Weet u niet zeker of een aluminium trap met 4 treden geschikt is voor uw werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies.

 

Aluminium trap 5 treden

Bij BTN de Haas vindt u trappen en ladders in verschillende afmetingen. De aluminium trap met 5 treden is een mooie tussenmaat. Met dit model kunt u veilig en comfortabel op hoogte werken. Met onze ladder onderdelen maakt u het werken nog aangenamer. Onze semi-professionele en professionele ladders en trappen zijn van zeer hoogwaardig materiaal waardoor ze lang meegaan. U bent van harte welkom in onze winkel om alle producten te bekijken. Zo weet u zeker of een aluminium trap met 5 treden geschikt is voor u, of dat u toch een ander formaat nodig heeft.