Aluminium trap

Werkt u geregeld op hoogte? Dan is een aluminium trap een bijzonder goede toevoeging aan uw werkuitrusting! Onze hoogwaardige trappen zijn stevig en stabiel waardoor u veilig kunt werken. U vindt al onze trappen en toebehoren in ons uitgebreide assortiment. Extra hulpmiddelen zoals afstandhouders kunnen het werken op hoogte vergemakkelijken. U kunt gemakkelijk uw aluminium trap of ladder kopen bij BTN de Haas!

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aluminium trap 4 treden

Als een gewone huishoudtrap net te laag is voor uw klussen, kan een aluminium trap met 4 treden een uitkomst zijn. De trap is licht van gewicht waardoor u deze snel kunt verplaatsen tijdens het klussen. Als u klaar bent met werken is de compacte trap gemakkelijk op te bergen. Zo houdt u een opgeruimde werkplaats. Weet u niet zeker of een aluminium trap met 4 treden geschikt is voor uw werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies.

 

Aluminium trap 5 treden

Bij BTN de Haas vindt u trappen en ladders in verschillende afmetingen. De aluminium trap met 5 treden is een mooie tussenmaat. Met dit model kunt u veilig en comfortabel op hoogte werken. Met onze ladder onderdelen maakt u het werken nog aangenamer. Onze semi-professionele en professionele ladders en trappen zijn van zeer hoogwaardig materiaal waardoor ze lang meegaan. U bent van harte welkom in onze winkel om alle producten te bekijken. Zo weet u zeker of een aluminium trap met 5 treden geschikt is voor u, of dat u toch een ander formaat nodig heeft.