Elektrische heater

Bent u op zoek naar een gemakkelijk verplaatsbare kachel? Dan is een elektrische heater zeer geschikt. Deze kachel is eenvoudig aan te sluiten op het stroomnetwerk mits er voldoende vermogen beschikbaar is. U hoeft geen aparte brandstof aan te schaffen voor uw elektrische heater. Bij BTN de Haas vindt u zowel compacte modellen voor kleine ruimtes, als grotere kachels met meer kracht. Met behulp van ons handige schema kunt u zelf uitrekenen welke heater geschikt is voor u.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elektrische heater Oklima

De kwalitatief zeer goede elektrische heater van Oklima is bijzonder geschikt voor gebruik in de industrie, agrarische sector en bouw. Bij BTN de Haas vindt u naast elektrische modellen onder andere een gas heater van dit merk. Bekijk deze modellen en de elektrische heater van Oklima eenvoudig online en kies de verwarming die het beste bij uw situatie past! Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

Elektrische heater 9 kW

Bij BTN de Haas vindt u kachels met verschillende sterktes. Wij hebben onder andere een elektrische heater van 9 kW in het assortiment. Deze sterke en duurzame kachel is geluidsarm. De reukloze, droge warmte voelt bijzonder prettig aan zodat u ongestoord verder kunt werken. De elektrische heater van 9 kW beschikt over een meerstanden schakelaar zodat u zelf de juiste temperatuur kunt bepalen voor uw werkruimte!

 

Elektrische heater kopen

U kunt bij BTN de Haas eenvoudig online uw elektrische heater kopen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw machines en gereedschappen! Wij leveren kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Wilt u uw machine laten repareren? Dan kan in onze eigen werkplaats. Onze experts zorgen ervoor dat u uw apparaat of gereedschap snel weer kunt gebruiken. Als u ervoor kiest om een elektrische heater te kopen bij BTN de Haas heeft u deze binnen enkele werkdagen in huis. Zo kunt u snel aan het werk!