Siliconenspray

Bewegende onderdelen van machines die veel met vocht in aanraking komen kunt u met een siliconenspray van een beschermingslaagje voorzien. Hiermee kunt u niet alleen vastvriezen voorkomen, maar worden roest en corrosie ook efficiënt tegengegaan. Siliconenspray heeft sterke vochtafstotende eigenschappen, zodat de motoren van uw machines probleemloos blijven draaien. In het assortiment van BTN de Haas vindt u daarnaast ook andere smeermiddelen, zoals contactreiniger en het multifunctionele WD-40!

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Siliconenspray Kroon Oil

Dankzij de uitstekende vochtwerende eigenschappen kent siliconenspray van Kroon Oil zeer veel verschillende toepassingen. De spray:

  • Is geschikt als smeermiddel
  • Voorkomt vastvriezen van sloten scharnieren en portierrubbers
  • Dient als conserveermiddel voor elektrische installaties
  • Houdt deel van rubber, plastic en chroom in conditie

Naast siliconenspray vindt u ook andere producten van Kroon Oil in het ruime assortiment van BTN de Haas, zoals teflonspray, kettingspray en vaseline.

Siliconenspray kopen

In onze winkel vindt u alle benodigdheden die u voor uw landbouwvoertuigen en machines nodig heeft. Wij hebben bijvoorbeeld ook ruitenwisservloeistof en anti-vries, zodat alles in ieder seizoen naar behoren kan blijven draaien. Onze ervaren medewerkers hebben jarenlange ervaring in de agrarische sector en de veeteelt en informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Wilt u siliconenspray kopen? BTN de Haas zorgt voor een snelle levering!