Bladblazer kopen

Wilt u een Husqvarna bladblazer kopen? Dan bent u bij BTN de Haas op de juiste plek! Wanneer het herfst wordt, vormen de aanwezigheid van bladeren een uitdaging in uw tuin. Met een bladblazer kunt u ervoor zorgen dat uw erf netjes en geordend blijft. In ons assortiment treft u hiervoor krachtige bladblazers aan van het topmerk Husqvarna. Met deze bladblazers krijgt u ongetwijfeld uw erf in een mum van tijd schoon. Ons ruime aanbod zorgt ervoor dat u altijd de bladblazer kunt kopen die u nodig heeft. Wilt u graag advies over een Husqvarna bladblazer kopen? U bent van harte welkom bij ons in de winkel! Wilt u de bladeren goed kunnen afvoeren, dan is ons aanbod kruiwagens en steekwagens precies wat u zoekt!

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Benzine bladblazer kopen

In onze webwinkel heeft u ruime keuze en kunt u een uitstekende benzine bladblazer kopen. De bladblazers van Husqvarna zijn uitgevoerd met een X-Torq motor. Deze motor vermindert het brandstofverbruik met maximaal 20% en de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen met 75% en zijn hierdoor een verstandige keuze! Wilt u ook overige tuinwerkzaamheden uitvoeren, zoals snoeien? Bekijk dan ons aanbod snoeischaren en zagen. Hiermee brengt u in korte tijd uw tuin weer op orde.

Husqvarna accu bladblazer

Een Husqvarna accu bladblazer combineert kracht en gebruiksvriendelijkheid op een uitstekende wijze. Bij ons kunt u verschillende accu bladblazers kopen die allen erg licht zijn en weinig lawaai maken. Op deze manier kunt u deze lang achter elkaar gebruiken en zijn deze ook geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen. Een Husqvarna accu bladblazer kopen doet u bij BTN de Haas. Wilt u geschikte kleding aan tijdens de werkzaamheden? Bekijk dan ons aanbod werkkleding.