Kettingzaag accu's en laders

Voor de kettingzagen met een accu aandrijving heeft BTN de Haas een compleet assortiment met kettingzaag accu’s en laders. Het voordeel van deze kettingzaag accu’s en laders is dat deze breed inzetbaar zijn en niet alleen geschikt zijn voor een kettingzaag, maar ook voor een bosmaaier, heggenschaar, bladblazer en grastrimmer. Zo kunt u één accu en lader gebruiken voor meerdere machines, mits de accu geschikt is voor de machine.

Welke accu is geschikt voor welke machine? Wij hebben een compleet overzicht voor u gemaakt om de juiste combinatie te maken.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Husqvarna accu BLi200

De Husqvarna accu BLi200 is een breed inzetbare accu en is geschikt voor al onze accu tuinmachines. Voor een aantal tuinmachines is een ander type accu een betere optie, omdat dit type er net iets beter bij past qua capaciteit, soort werkzaamheden en machine. Maar u kunt er voor kiezen om de Husqvarna accu BLi200 te gebruiken, omdat u zo eindeloos kunt combineren met uw tuinmachines.

Husqvarna lader

Om uw kettingzaag accu weer te laden heeft u natuurlijk een Husqvarna lader nodig. BTN de Haas heeft verschillende soorten Husqvarna laders in het assortiment. Voor de accu BLi200 kunt u het beste de Husqvarna lader QC300 gebruiken.