Kettingzaag onderdelen en toebehoren

Wilt u tijdens het vellen van een boom uw persoonlijke veiligheid waarborgen? Met een velwig van BTN de Haas helpt u de boom te laten vallen in de richting van de inkeping door daadwerkelijk de boom in die richting te tillen. In onze webwinkel vindt u verschillende afmetingen velwiggen. Zo zijn de varianten: 14, 20 en 25 centimeter beschikbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit magnesium of polyamide velwiggen. Naast het tillen van de boom in de goede richting zorgt de velwig van BTN de Haas er ook voor dat het zaagblad gaat klemmen in de zaagsnede. Bent u op zoek naar beschermende kledij die u veilige omstandigheden creëert tijdens het zagen? Bekijk dan ook eens ons zaagkleding aanbod!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Velwig Husqvarna

Wilt u op een veilige manier handmatig hout kloven? Met onze Husqvarna velwig waarborgt u uw persoonlijke veiligheid terwijl u bomen in alle maten velt. Met een velwig bepaalt u zelf in welke richting de boom moet vallen. Wanneer u de velwig juist plaatst, voorkomt u dat de boom naar achteren valt. Soms zijn er meerdere velwiggen nodig, dit is afhankelijk van de grootte van de boom. Het materiaal van de Husqvarna is van hoge kwaliteit. Door de felle kleur oranje kan de velwig eenvoudig tussen de bladeren gevonden worden. Voor het draaien van bomen en stammen vindt u in ons assortiment velhefbomen met een kantelhaak.

Velwig kopen

Bent u op zoek naar middelen die u helpen om op een veilige manier hout te kloven? Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig een velwig kopen. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en soorten velwiggen. Onze artikelen worden snel uit eigen voorraad geleverd. Heeft u nog vragen aangaande één van onze producten? U bent van harte welkom in ons filiaal gelegen aan de Osloweg 193 te Groningen. In onze winkel vindt u vakkundig personeel die beschikken over ervaring in het werkveld. Zij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, dat is dé service van BTN de Haas!

Husqvarna kettingzaagolie

Naast de benodigde toebehoren kunt u bij BTN de Haas ook terecht voor diverse soorten Husqvarna kettingzaagolie. Husqvarna kettingzaagolie verlengt de levensduur van uw kettingzaag en zorgt voor de juiste smering en onderhoud.