Startaccu

Landbouwvoertuigen en vrachtwagens vereisen vaak een zware startaccu. Deze accu’s vindt u in het uitgebreide assortiment van BTN de Haas. Naast de zware types vindt u natuurlijk ook een passende startaccu voor auto, camper, boot, grasmaaier, brommer of andere voertuigen. Maak uw bestelling eenvoudig compleet met de nodige accu onderdelen, startkabels en acculader. U vindt voor uw voertuigen altijd de juiste startaccu bij ons. Bekijk direct ons complete assortiment accu’s en toebehoren!

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Startaccu onderhoudsvrij

Een groot voordeel van een startaccu die onderhoudsvrij is, is dat deze niet meer bijgevuld hoeft te worden met accuwater of demi water. De onderhoudsvrije accu is gesloten en zo verdampt er geen water bij het laden of ontladen. Bij BTN de Haas vindt u diverse accu’s. Naast zware exemplaren voor grote landbouwvoertuigen hebben wij ook lichtere modellen. Deze zijn onder andere geschikt voor zitmaaiers en tuintrekkers. Wilt u graag advies over een passende startaccu die onderhoudsvrij is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Startaccu 100ah

Als u op zoek bent naar een zware startaccu van 100ah, dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Onze accu van 100 ampère-uur is bijzonder geschikt voor grote voertuigen zoals tractoren en voldoet aan hoge veiligheidseisen. Kwaliteit staat voorop bij ons. Zo zorgen we ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw aankopen. Dit geldt niet alleen voor onze startaccu van 100ah, maar ook voor ons ruime aanbod accu accessoires.

Startaccu kopen

Wilt u graag bij BTN de Haas een startaccu kopen? Dat kan! U vindt bij ons altijd een passende accu online. Alle producten uit ons uitgebreide assortiment bestelt u eenvoudig via de webshop. U profiteert van scherpe prijzen en een snelle levering. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Groningen. Hier kunt u de producten bekijken en direct meenemen!

Let op! Bekijk goed of de afmeting en de poolstand van de gewenste accu overeenkomen met uw oude exemplaar. Bel als u twijfelt gerust met onze klantenservice voordat u een startaccu gaat kopen. Onze experts kijken graag met u mee.