Acculader kopen

Soms kunnen uw accu’s wel een flinke opkikker gebruiken. Daarvoor kunt u bij BTN de Haas een betrouwbare acculader kopen. Wij hebben de juiste apparatuur in huis om uw accu’s weer volledig op te laden. Het maakt niet uit of het gaat om de accu van een schrikdraadapparaat, auto, vrachtwagen of die van een landbouwvoertuig, in ons ruime assortiment vindt u altijd een passende lader. Bekijk direct ons complete assortiment als u een acculader wilt kopen!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Acculader kopen online

Een hoogwaardige acculader kopen kan online bij BTN de Haas. U kunt direct overige artikelen zoals een goede startaccu meebestellen. Al onze producten vindt u in de webshop. Zo kunt u vanuit huis eenvoudig alle gewenste artikelen bestellen om uw voertuigen aan de praat te krijgen en te houden. Als u ervoor kiest om uw acculader te kopen in onze online winkel, heeft u de keuze uit vele topmerken. Laders van grote namen zoals Telwin en Ctek liggen klaar voor u!

Welke acculader heb ik nodig?

Kunnen uw accu’s wel een energieboost gebruiken? Dan kunt u een passende acculader kopen bij BTN de Haas. Door het ruime assortiment, kunt u zich natuurlijk afvragen: welke acculader heb ik nodig? In ons assortiment heeft u o.a. de keuze uit een 12V of 24V acculader. De 12V lader is het meest gangbare en de 24V lader wordt vaak gebruikt bij zwaardere voertuigen zoals vrachtwagens, landbouwvoertuigen of boten. Verder heeft u de keuze uit een druppellader, ook wel onderhoudslader genoemd, normale acculaders, laders met een booster en zelfs laders met een (mobiele) starthulp. Bij de keuze voor een acculader is het ook van belang, om te letten op de capaciteit van uw accu. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag!