Hijsbanden

Als u op een veilige manier zware materialen wilt transporteren, kunt u vertrouwen op de hijsbanden van BTN de Haas! Deze zijn gemaakt van extra versterkt polyester bandweefsel en hebben een grote breeksterkte. In ons ruime assortiment vindt u alles om uw vracht veilig op en af te takelen en te vervoeren. Zo kunt u bij BTN de Haas eenvoudig spanbanden kopen om uw lading goed mee vast te zetten. Voor hijsbanden en andere veiligheidsaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres!

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hijsbanden 2 ton

Bij BTN de Haas kunt u andere terecht voor stevige hijsbanden waarmee u 2 ton aan materialen kunt verplaatsen. Deze banden zijn in verschillende lengtes bij ons verkrijgbaar. Met de juiste breedte en stevigheid kunt u eenvoudig grote voorwerpen takelen, zoals boten of machines. Onze hijsbanden voor maximaal 2 ton aan belasting voldoen aan alle veiligheidseisen. Wilt u veilig en verantwoord vrachten kunnen hijsen? Bezoek dan eerst BTN de Haas voor de hoogste kwaliteit hijsbanden!

Hijsbanden kleuren

In het grote aanbod van BTN de Haas vindt u hijsbanden met verschillende kleuren. Hierdoor kunt u eenvoudig zien wat de maximale last is die de banden kunnen dragen. Een paarse band kan één ton aan, een groene gebruikt u voor lasten van maximaal twee ton en voor drie ton heeft u een gele band nodig. Hoe zwaar de last ook is die u doorgaans wilt vervoeren, met onze duidelijke hijsbanden kleuren kunt u precies zien welke u nodig heeft! Bestel ze eenvoudig online bij BTN de Haas.

Hijsbanden gebruiken

Er zijn een aantal zaken waarop u moet letten als u hijsbanden gaat gebruiken. Allereerst is dat de WLL, wat staat voor Work Load Limit. Dit is de maximale werklast, die op de banden zelf staat aangegeven. Controleer tevoren altijd of de hijsband voorzien is van een label. Zo niet, dan is veilig gebruik niet gegarandeerd. Hetzelfde geldt voor beschadigde hijsbanden. Leg bovendien nooit een knoop in de banden; dit beïnvloedt de WLL negatief. Heeft u meer vragen die u beantwoord wilt krijgen voordat u onze hijsbanden gaat gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op!

Hijsbanden kopen

Als u kiest voor de hoogste kwaliteit, is hijsbanden kopen bij BTN de Haas zeer verstandig! In ons grote aanbod vindt u alles om veilig grote vrachten te hijsen. Bovendien zijn wij het aangewezen adres als u uw lading wilt vergrendelen. Hiervoor kunt u bij BTN de Haas betrouwbare sjorbanden kopen. Deze zijn, net als onze hijsbanden, in verschillende kleuren en lengtes verkrijgbaar. Ook de maximale werklast verschilt per model. Stevige hijsbanden kopen is de eerste stap als u veilig grote vrachten aan en van boord wilt tillen!