Siku

Voor zowel kinderen als volwassen verzamelaars zijn Siku miniaturen een begrip geworden. De realistische replica’s van landbouwvoertuigen spreken mensen van alle leeftijden aan. In het complete boerderij speelgoed assortiment van BTN de Haas vindt u onder meer Siku veewagens, diepladers, bietenrooiers op zeer realistische schaal, van 1:32 tot 1:87. Hierin vindt u levensechte details terug, zodat de verscheidenheid van de agrarische sector volledig tot haar recht komt.

Producten 1-36 van 62

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Siku speelgoed

Behalve miniaturen van Siku en andere merken die jong en oud aanspreken, heeft BTN de Haas ook een ruim assortiment Siku speelgoed. Bijzonder zijn onze op afstand bestuurbare landbouwvoertuigen die garant staan voor vele uren buitenspeelplezier. Daarnaast zijn deze ook nog op schaal gemaakt! Ook hebben wij Siku speelgoed in de vorm van complete (boerderij)sets. Deze zijn geordend op thema. Zo kunt u in onze winkel o.a. een bosbouwset, stallen, schuren of een silo met zeil en banden bestellen.

 

Siku trekkers

Het levensechte karakter van Siku trekkers spreekt zelfs professionals uit de agrarische sector aan. Hier kunt u bovendien onze realistische accessoires aanhangen, zoals wentelploegen, frontmaaiers en cyclomaaiers. Wij hebben bijvoorbeeld Siku trekkers die realistische replica’s op schaal zijn van bekende landbouwmerken als Grimme, Kuhn en John Deere. Onze ervaren medewerkers kunnen u uit eigen ervaring van alles over vertellen.

 

Siku boerderij

Als u dat wenst kunt u met Siku een boerderij volledig nabouwen inclusief alle details. Als aanvulling op uw collectie hebben wij ook miniatuurdieren in verschillende schaalmodellen. Siku boerderij miniaturen zijn geschikt voor jong en oud en daarmee uniek in hun eigen soort. BTN de Haas is daarnaast de buitenspeelgoed bij uitstek. Wat u ook bestelt, wij zorgen voor een snelle levering!