Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Boerderij speelgoed

Kinderen hoeven het boerenleven niet te kennen om zich eindeloos te kunnen vermaken met het boerderij speelgoed van BTN de Haas. In ons assortiment vind je talloze miniaturen, zoals tractors, maaikorven en andere landbouwmachines. Deze zijn voor de oudste kinderen zelfs in een zeer realistische variant op schaal verkrijgbaar. Voor wie een grote tuin of een erf heeft, hebben wij ook looptractors. Daarmee kunnen de jongsten niet alleen al hun energie kwijt en blijven ze in conditie. Bekijk ons ruime assortiment boerderij speelgoed en trampolines en u vindt met gemak een leuke verrassing voor uw zoontje of dochtertje. Lees meer

Spring hoger en hoger
Spring hoger en hoger
op de super zware trampolines
Bekijk alles

 

 

Een greep uit ons assortiment

Boerderij speelgoed dieren

Kinderen kunnen al hun fantasie kwijt als boerderij speelgoed dieren als thema heeft. De kleine replica’s van stallen, dieren en toebehoren staan garant voor uren speelplezier. Als u een loopstal voor hen bestelt, zult u verbaasd zijn hoe de koeien voor uw ogen tot leven komen. Uiteraard hebben wij ook boerderij speelgoed in de vorm van losse dieren, om de collectie een voor een compleet te maken.

 

Boerderij speelgoed hout

Als u de verbeeldingskracht van kinderen wilt stimuleren, is de aanschaf van boerderij speelgoed van hout een mooi begin. BTN de Haas heeft houten stalletjes en andere gebouwen die u rond een boerderij aantreft. Hierin kunnen onze speelgoed dieren, figuren en werktuigen een plek geven. Met boerderij speelgoed van hout doet u kinderen veel plezier. Terwijl ze in hun spel zijn verwikkeld, heeft u geen kind meer aan ze.

 

Boerderij speelgoed kopen

Bekende merken mogen niet ontbreken als u boerderij speelgoed wilt kopen. Met de miniaturen van Siku kan uw kind al werkzaamheden op het platteland of in de bosbouw realistisch naspelen. In onze collectie vindt u ook Bruder speelgoed, met niet alleen een ruime collectie miniatuurvoertuigen, maar ook poppetjes van werklieden zoals, boeren, bouwvakkers en bosbouwers. Boerderij speelgoed kopen doet u voordelig bij BTN de Haas. Wij zorgen voor een snelle levering.