Jongveeopfok

Een goede jongveeopfok is een belangrijk onderdeel in het proces van kalf tot aan koe. De start van een kalf is bepalend voor de verdere groei en ontwikkeling. Met het assortiment jongveeopfok van BTN de Haas kunt u kalveren de juiste ondersteuning en bescherming bieden. Zo hebben wij aanvullende diervoeders, diverse speenemmers en spenen en verzorgingsproducten zoals warmtelampenkalverdekjes, een kalverbarmelkverwarmeronthoornapparaatrefractometer en een thermometer. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment met bolussen, mineralen en vitamines voor de juiste aanvulling.

Producten 1-36 van 181

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Speenemmer

Met een speenemmer laat u een kalf de eerste weken eenvoudig laten drinken. BTN de Haas heeft diverse speenemmers in het assortiment, waaronder de Hiko speenemmer. De Hiko speenemmer is verkrijgbaar in grijs en een transparante kleur. De drinkemmer is gemaakt van eerste klas kwaliteit. Daarnaast hebben wij ook diverse spenen in verschillende kleuren, lengtes, materialen en slotgaten. Zo is er voor iedere veeboer en ieder kalf een geschikte speen.

Kalverdrinkfles

Naast kalverdrinkemmers heeft BTN de Haas verschillende kalverdrinkflessen in het assortiment. De speenflessen zijn gemaakt van transparante kunststof zodat u altijd ziet hoeveel het kalf heeft gedronken. Voor de kalverflessen vindt u ook bijpassende spenen. De Speedy Feeder is een drinkfles met een handige handgreep, een brede opening en een unieke twee-toevoeropening die de smaakpupillen van kalveren stimuleert.  

Kalversterfte

Kalversterfte komt nog veel voor op melkveebedrijven. De kalversterfte wordt veroorzaakt en beïnvloed door verschillende factoren. BTN de Haas heeft een ruim assortiment met aanvullende diervoerders en artikelen, die bijdragen aan het verlagen van de kalversterfte. Meer informatie over dit onderwerp? Lees dan de informatiepagina: Kalversterfte op melkveebedrijven.