LED stalverlichting

Bent u op zoek naar professionele LED stalverlichting? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten LED stalverlichting, waaronder ronde en rechthoekige stallampen en diverse soorten LED TL buizen en armaturen. Het voordeel van professionele stalverlichting, is dat deze energiezuinig zijn, zeer geschikt zijn voor hoge plafonds en ammoniakbestendig en water- en stofdicht zijn. Dankzij deze eigenschappen bent u verzekerd van goede verlichting in uw stal of schuur en een lange levensduur.

Bent u op zoek naar een werk- of bouwlamp voor bijvoorbeeld aan de gevel? Bekijk dan ons ruime assortiment met werk- en bouwlampen.

Producten 1-36 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

LED TL verlichting stal

Een veelgebruikte verlichting in stallen, maneges, veehouderijen agrarische schuren is LED TL verlichting. Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment met verschillende LED TL verlichting voor in de stal of schuur. Het verschil zit met name in de lengte van de TL buizen, het aantal Watt en de waarde van kleurtemperatuur. Hoe hoger de kleurtemperatuur, hoe kouder het licht is qua kleur. Naast TL buizen vindt u bij ons ook armaturen.