Veiligheidshelm

Wanneer er kans is op vallende voorwerpen op uw werk, dan is het van belang een veiligheidshelm te dragen. Als u in de bouw, op werkplekken met hijskranen of in een fabriek werkt is het dragen van een veiligheidshelm zelfs verplicht. Voor elk beroep is een andere helm van belang, daarom hebben wij een ruime keuze in ons assortiment. Wanneer u veel naar boven moet kijken tijdens het werk zijn de helmen met korte klep erg geschikt. De korte klept zorgt voor beperkte belemmering in het zichtveld. Daarnaast is er een zweetband ingebouwd waardoor het dragen van de veiligheidshelm ook comfortabel is.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veiligheidshelm met bril

Als lasser is het belangrijk dat u uw ogen beschermt tegen rondspringende vonken. In ons assortiment hebben wij de veiligheidshelm met bril! De lashelmen zijn geschikt voor alle lasprocessen zorgen voor maximale bescherming. Heeft u geen helm nodig, maar wel gezichtsbescherming? Dan vindt u bij BTN de Haas een ruim assortiment aan brillen, schermen en maskers. Onze specialisten in onze winkel kunnen u verder helpen met welke geschikt is voor welke stof. Bescherm uw ogen én hoofd met een veiligheidshelm met bril van hoge kwaliteit! Bij elk product uit ons assortiment staat een uitgebreide omschrijving zodat u in één oog opslag de specificaties kunt zien.

Veiligheidshelm met gehoorbescherming

Wanneer u werkt in een omgeving waar veel lawaai plaats vindt kunt u zonder bescherming gehoorbeschadiging oplopen. Wanneer u ook in een fabriek werkt is het noodzakelijk om een veilheidshelm met gehoorbescherming te dragen. De helmen hebben vastzittende gehoorbeschermers die zorgen voor optimale bescherming. Bij BTN de Haas hebben deze helmen ook ingebouwde veiligheidsbril met goed zicht. Daarnaast hebben ze een comfortabel draagcomfort. Heeft u alleen een gehoorbeschermer nodig? Dan heeft u ruime keus in ons assortiment! Voor vragen over de veiligheidshelm met gehoorbescherming kunt u contact met ons opnemen of langskomen in de winkel. Onze gespecialiseerde medewerkers staan daar, maar ook telefonisch voor u klaar!