Landhek

Om een permanente afrastering eenvoudig toegankelijk te maken is een landhek of weidepoort dat gemakkelijk opent en sluit onmisbaar. Dankzij de stabiele constructie wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld. Om te voorkomen dat u zich bezeerd of blijft haken, zijn de hoeken afgerond.

Onze hekken zijn verkrijgbaar met breedtes van 3 tot 6 meter. Voor kleinvee zoals schapen en geiten kunt u ook een landhek bestellen met gaas aan de onderkant. Met een schapenhek kunnen de dieren niet vluchten of hun kop naar buiten stekken. Naast een schapenhek poort vindt u bij ons ook een handig doorrijhek.

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Landhek gegalvaniseerd

Roest krijgt geen vat op een landhek dat gegalvaniseerd is. Daardoor heeft het een bijzonder lange levensduur. Bij BTN de Haas vindt u ook een passende sluiting voor het hekwerk, in de vorm van een ketting of een ophangpen voor een landhek van gegalvaniseerd staal. Als u veel gebruik maakt van een tractor is een doorrijhek van Gallagher een handig alternatief.

Landhek kopen

De medewerkers van BTN de Haas hebben jarenlange ervaring met producten voor landbouw en veeteelt. Als u een landhek wilt kopen, adviseren zij u graag over de beste oplossing voor uw situatie. In ons ruime assortiment vindt u ook andere vormen van weide afrastering of voerbakken en ruifen die u hier gemakkelijk aan kunt bevestigen. Bij ons kunt u eenvoudig een landhek kopen van verzinkt of gegalvaniseerd staal.

Landhek online

Zowel voor koeien, paarden als kleiner vee vindt u bij BTN de Haas het geschikte landhek online. Wanneer u uw weide met schrikdraad wilt afrasteren is het plaatsen van een doorrijhek is een echte aanrader. U bestelt dit landhek eenvoudig online en BTN de Haas zorgt voor een snelle levering!