Aftakas

Is uw tractor toe aan een nieuwe aftakas? Deze vindt u van hoge kwaliteit in het assortiment van BTN de Haas. In onze collectie bieden wij zowel aftakassen als de bijbehorende onderdelen ter afscherming en bevestiging. Een nieuwe aftakas zorgt ervoor dat de overbrenging van het vermogen naar uw landbouwwerktuig weer optimaal verloopt. Bij een tractor kan het koppelpunt met een as aan de voorzijde, achterzijde en zijkant bevinden, dat is afhankelijk van welk werktuig u aan uw tractor heeft gekoppeld. 

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aftakassen

Bij BTN de Haas vindt u aftakassen die geschikt zijn voor een kunstmeststrooier, balenpers, cyclomaaier, landbouwspuit of frees. Dit zijn werktuigen die een toerental draaien vanaf 540 omwentelingen per minuut. Doordat de aftakas een sneldraaiende as heeft, is het verplicht om deze af te schermen. Deze afschermingen vindt u ook in ons assortiment, die geschikt zijn voor de aftakassen uit ons aanbod. De aftakassen zijn van het gerenommeerde merk Walterscheid, een bekend merk op het gebied van landbouwwerktuigen. Bij de aanschaf van een aftakas weet u daarom zeker dat u hoge kwaliteit in huis haalt waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Aftakas onderdelen

Een aftakas voor uw tractor staat niet op zichzelf en daarom verkopen wij bijbehorende aftakas onderdelen zodat u snel en eenvoudig uw oude exemplaar kunt vervangen. Voor uw veiligheid kiest u een afscherming zodat kleding niet vast kan komen te zitten in de as waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Deze bevestigt u met een ketting uit onze collectie waardoor de afscherming en de as aan elkaar verbonden blijven. Behalve aftakas onderdelen vindt u bij ons diverse vervangingsonderdelen waarmee u uw tractor en landbouwwerktuig weer optimaal kunt laten functioneren.