Borgpennen

Bent u op zoek naar borgpennen voor uw landbouwwerktuig? Deze vindt u in de online winkel van BTN de haas! U treft hier diverse borgpennen en borgveren die geschikt zijn voor uw maaier, tractor, ploeg en andere werktuigen. Met de pennen en veren uit ons assortiment kunt u onderdelen van uw machines optimaal bevestigen. In ons assortiment vindt u hoge kwaliteit borgpennen van verschillende maten, zodat u de geschikte maat voor uw landbouwwerktuig kunt kiezen. Zo bent u verzekerd van de beste beveiliging!

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Borgpennen met veer

Als u borgpennen met veer nodig hebt voor de optimale bevestiging van uw landbouwwerktuig, dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons zowel losse borgpennen en losse borgveren kopen als een set met beide producten. Heeft u er slechts een paar nodig? Dan kunt u deze per stuk aanschaffen. Hierdoor betaalt u nooit meer voor het aantal dat u nodig hebt. Bent u een grootverbruiker van borgpennen met veer? Dan kunt u een setje kopen van beide artikelen voor een scherpe prijs. Wij bieden bovendien een voordelige grootverpakking van 100 stuks borgpennen, zodat u voordelig een lange tijd vooruit kunt. Als u niet zeker weet welke pennen u nodig hebt voor uw machine, dan kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze. Neemt u gerust contact op met onze medewerkers via email of telefoon, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Groningen!

Borgpennen kopen

Wilt u goedkope borgpennen kopen voor uw landbouwmachines? Dat kan bij BTN de Haas. De ijzerwaren uit onze winkel zijn van hoge kwaliteit en van het bekende Granit. Zo weet u zeker dat uw machineonderdelen veilig en stevig in elkaar zitten. U vindt bij ons nog meer hef- en koppeldelen waarmee u de oude onderdelen kunt vervangen. Bekijk ook onze kogels en vangschalen assortiment en het topstangen aanbod. Bestel de onderdelen voor uw werkbouwtuigen online bij BTN de Haas en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering!