Kabelbinders

Een kabelbinder is bijzonder handig bij het vastmaken en samenbundelen van materialen. U vindt bij BTN de Haas kabelbinders van 12 cm x 4,8 mm tot wel 73 cm x 12,7 cm. Een kabelbinder wordt ook wel een tyrap, tiewrap, tie-rib, tie-wrap, tie-rips, bundelbandje, snelbinder, bindbandje of trekbandje genoemd. We bieden u kabelbinders met scherpe en stompe punten. Met de eerste gaat u moeiteloos door een dun net, kleed of zeil om deze handig te bevestigen

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kabelbinders wit

Bij BTN de Haas vindt u kabelbinders in het naturel en zwart. Wij leveren de tiewraps in een set van 100 stuks. Ze zijn alleen geschikt voor eenmalig gebruik. Als u de kabelbinders eenmaal vast hebt gezet, krijgt u ze niet meer los tenzij u ze doorknipt. Kijk ook eens in ons ruime assortiment bevestigingsmateriaal voor meer handige verbindingsonderdelen. BTN de Haas biedt u alleen hoogwaardige producten voor een scherpe prijs!

 

Kabelbinders kopen

In onze webshop kunt u eenvoudig online kabelbinders kopen. Deze zijn erg praktisch in huis en bij het klussen om bijvoorbeeld kabels en draden te verbinden. Omdat de binders zijn gemaakt van plastic gaan ze voor eeuwig mee en zijn ze bestand tegen invloeden van buitenaf. Wilt u graag kabelbinders kopen bij BTN de Haas? U heeft ze binnen enkele werkdagen in huis!