Bevestigingsmateriaal

Voor allerlei klussen in en rondom uw bedrijf of huis is bevestigingsmateriaal onmisbaar. Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment touwen, S-haken en D-sluitingen. Met deze handige gereedschappen kunt u eenvoudig een verbinding maken om bijvoorbeeld iets op te hijsen. Daarnaast hebben we isolatietape die geschikt is voor elektrische isolatie en kabelbundeling. Bestel al uw bevestigingsmateriaal eenvoudig online bij BTN de Haas! 

Producten 1-36 van 237

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bevestigingsmateriaal online

Bij BTN de Haas vindt u een ruime variatie aan bevestigingsmateriaal online. Zo hebben we borgveren, staaldraadklemmen en karabijnhaken. Met een borgveer en een karabijnhaak maakt u in no time een stevige verbinding. Een staaldraadklem gebruikt u voor het vastzetten van een staaldraad. Zo kunt u bijvoorbeeld een ophanging maken voor uw verlichting. Naast bevestigingsmateriaal online vindt u bij BTN de Haas alles wat u nodig heeft voor elke klus!

Bevestigingsmateriaal winkel

In onze winkel hebben we bevestigingsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten zijn geschikt voor de professional en de particulier. Zo bieden we u onder andere harpsluitingen, touwhaken en verschillende bouten. Voor grote en kleine klussen hebben we allerlei machines en gereedschappen. Kom naar onze bevestigingsmateriaal winkel in Groningen om de verschillende machines, gereedschappen en materialen zelf te bekijken.