Schuurmachines & toebehoren

Moet u tijdens het klussen gaan schuren, maar heeft u nog geen schuurmachine? Bekijk dan het assortiment met schuurmachines en toebehoren bij BTN de Haas. U vindt bij ons verschillende soorten schuurmachines, geschikt voor elke klus! Naast de machines kunt u ook bij ons terecht voor schuurpapier. Voorheen had het merk Hikoki, de naam Hitachi.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bandschuurmachines kopen

Wilt u grote oppervlaktes schuren, zoals deuren? Dan kunt u kiezen om een Hikoki bandschuurmachine te kopen. Dankzij het formaat en een hoge bandsnelheid is een bandschuurmachine in staat om snel en goed een grote oppervlakte te schuren. Dit type is het meest krachtigste, hierdoor moet je ook goed oppassen dat je er niet teveel wegschuurt.

Vlakschuurmachine kopen

Het woord vlakschuurmachine verklapt het al een beetje. Een vlakschuurmachines is geschikt voor het schuren van vlakke delen. Dit komt mede door de vlakke en rechthoekige zool. Dankzij de werking van deze machine heeft u er niet snel last van, dat u teveel wegschuurt. Bij BTN de Haas kunt u een vlakschuurmachine kopen van het topmerk Hikoki.

Excentrische schuurmachine kopen

Wilt u een ronde schuurmachine, dan kunt u een Hikoki excentrische schuurmachine kopen. De ronde zool van deze machine maakt gebruik van roterende en excentrische bewegingen. Dankzij deze bewegingen ontstaat er een dubbele schuurwerking, waardoor u sneller kunt schuren en minder last hebt van cirkelvorming op uw schuurwerk.