Slagmoersleutels & toebehoren

Wilt u bouten en moeren vastzetten of losdraaien? Dan kunt u gebruik maken van een slagmoersleutel en toebehoren. Bij BTN de Haas vindt u verschillende types Hikoki slagmoersleutels. Het grootste verschil zit in de voltage. Maak uw slagmoersleutel compleet met de losse doppen en doppensets. Heeft u nieuwe bouten en moeren nodig? Bekijk dan eens ons assortiment met bevestigingsmateriaal.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Slagmoersleutel kopen

Wilt u graag een slagmoersleutel kopen? Dan is het belangrijk om te kijken naar de wensen en het gebruik. BTN de Haas heeft verschillende soorten Hikoki slagmoersleutels in het assortiment, waaronder 18V en 36V. De slagmoersleutel van 36V is verkrijgbaar in een 3/4" en 1/2" aansluiting. Bent u op zoek naar een accuboormachine? Bekijk dan eens de complete groep met accuboormachines.

Hitachi slagmoersleutel

De Hikoki slagmoersleutels gingen voorheen door het leven als Hitachi slagmoersleutels. In 2018 is de naam Hitachi veranderd in Hikoki. Wilt u alles weten over deze naamswijzigingen? Dan verwijzen wij u graag door naar de informatiepagina: Hikoki wordt de nieuwe merknaam Hitachi.