Doppen & dopsleutelgereedschap

Wilt u bouten of moeren los- of vastdraaien? Maak dan gebruik van onze doppen en dopsleutelgereedschap. Wij hebben o.a. doppen en dopsleutelgereedschap van het merk Unior. U kunt bij ons terecht voor losse doppen, maar ook complete doppensets. De krachtdoppen zijn zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met luchtgereedschap of slagmoersleutel. Voor het vast- en losdraaien van bouten en moeren kunt u ook gebruik maken van ons ruim assortiment met sleutels en sleutelgereedschap.

Producten 1-36 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Doppenset

Tijdens het klussen bent u vaak verschillende gereedschappen en maten nodig? Om er zeker van te zijn dat u alles bij de hand heeft, kunt u het beste kiezen voor een doppenset. Bij ons kunt u terecht voor een doppenset met krachtdoppen, inbusdoppen, torxdoppen en zeskantdoppen of een mix hiervan. Naast doppen zit er ook dopsleutgereedschap in de koffer, zodat u gelijk aan de slag kunt.

Dopsleutel

Een dopsleutel is een soort hulpmiddel waarmee de bouten en moeren los- of vastdraait en zijn er in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen uit een vaste dopsleutel, ook wel dopschroevendraaier genoemd, deze bestaat uit één stuk. Er zijn ook dopsleutels met vaste doppen, deze sleutels noemen we ook wel kruissleutel of bougiesleutel.

Ratel

Een ratel is een ander hulpmiddel om bouten en moeren vast- of los te draaien. We noemen dit hulpmiddel een ratel, omdat het werkt met behulp van een ratelmechanisme. Door de ratel eenvoudig heen en weer te bewegen kunt u de moer of bout los- of vastdraaien. Een ratel kan zowel links, als rechtsom draaien en is verkrijgbaar met verschillende aansluitingen.

Torx doppenset

Voor bouten met een torxkop heeft u speciale torx doppen nodig. Een torxkop is stervorming en zorgt dankzij deze vorm voor een betere krachtoverbrenging. Om een torxbout te kunnen (de)monteren kunt u gebruik maken van een complete torx doppenset. Met de torx doppenset van Unior heeft u alles bij de hand en bent u verzekerd van eerste klas kwaliteit. Wij hebben zowel een torx doppenset inwendig, als uitwendig.