Sleutels & sleutelgereedschap

Bent u aan het klussen en heeft u sleutels en sleutelgereedschap nodig? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Wij hebben o.a. sleutels en sleutelgereedschap van het merk Unior. Met Unior heeft u een uitstekende kwaliteit in handen en heeft u moeren en bouten zeer snel weer los. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons ruime assortiment met doppen en dopsleutelgereedschap

Producten 1-36 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Steeksleutel

Een steeksleutel is onmisbaar in uw gereedschapskist of gereedschapswagen. Een steeksleutel van Unior is gemaakt van chroom vanadium en heeft een uitstekende kwaliteit. Dit type is geschikt voor de klusser en professionele gebruiker. De sleutels zijn verkrijgbaar in verschillende maten of in een complete set.

Inbussleutel

Heeft u inbusschroeven en wilt u deze graag los- of vastdraaien? Maak dan gebruik van een inbussleutel. Een inbussleutel wordt ook wel een stiftsleutel genoemd en is eenvoudig te herkennen aan de zeshoekige vorm. Bij ons kunt u terecht voor een losse inbussleutel, maar u kunt ook een complete set of inbusdoppen kopen.

Ringsleutel

Met behulp van een ringsleutel kunt u ook heel eenvoudig bouten en moeren los- of vastdraaien. Met een ringsleutel kunt u extra kracht zetten, omdat de ring de gehele omtrek van een bout of moer pakt. De ringsleutels van Unior zijn verkrijgbaar in een korte en lange variant en de bek is twaalfhoekig. Dit zijn twee gelijke zeshoeken in een hoek van 30°. Met een twaalfhoekige sleutel kunt u ook een nauwe ruimte de bouten en moeren los- of vastdraaien.

Steeksleutelset

Heeft u meerdere maten steeksleutels nodig? Met de complete steeksleutelset van Unior heeft u alles bij de hand. De steeksleutelset bestaat uit kleine en grote maten en zit in een handige module. De speciale modules zijn ideaal om uw gereedschapwagen mee te vullen. Naast een steeksleutelset hebben we ook andere modules, zoals schroevendraaiers en doppen.