Luchtgereedschap

Luchtgereedschap voor uw compressor nodig? Bij BTN de Haas hebben we een ruim assortiment met luchtgereedschap, ook wel pneumatisch gereedschap genoemd. Zo hebben wij diverse soorten blaaspistolen, accessoire sets, bandenvulmeters en luchtsleutels. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment met koppelingen en luchtslangen.

Producten 1-36 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Luchtsleutel

Een professionele luchtsleutel mag natuurlijk niet ontbreken in uw werkplaats. Met een Airpress luchtsleutel professioneel kunt u eenvoudig bouten moeren monteren en demonteren. Een luchtsleutel wordt ook wel slagmoersleutel genoemd. Verkrijgbaar met verschillende aansluitingen en in verschillende aanhaalmomenten (Nm).

Blaaspistool

Een blaaspistool van Airpress is eenvoudig te combineren met een compressor. Met een blaaspistool kunt u eenvoudig werktuigen schoonblazen of werkplekken schoonblazen. BTN de Haas heeft verschillende soorten blaaspistolen in het assortiment, met verschillende lengtes.

Bandenvulmeter

Met een bandenvulmeter kunt u eenvoudig banden vullen. De verschillende soorten bij BTN de Haas zijn geschikt voor de particulier en/of de professional. Zo hebben wij ook een bandenvulmeter geschikt voor werkzaamheden tot 15 bar.

Compressor accessoires online

Bij BTN de Haas kunt u uw compressor accessoires eenvoudig online bestellen! Als u er zeker van wilt zijn dat de accessoires op uw compressor passen, kunt u gelijk de juiste Compressor koppelingen mee bestellen. Zo weet u zeker dat u binnen enkele werkdagen aan het werk kunt. Bestel direct uw compressor accessoires online of neem gerust contact op met onze klantenservice als u er niet uitkomt!