Compressor koppelingen

Naast compressoren en accessoires kunt u bij BTN de Haas ook terecht voor compressor koppelingen. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten en systemen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor T-stukken, dubbele nippels en slangpilaren. Wij verkopen veel originele Airpress compressor koppelingen die goed aansluiten bij ons ruime aanbod aan Airpress compressoren. Dit merk bestaat als sinds 1925 en levert nog altijd hoogwaardige producten. Bestel dus vandaag uw Airpress compressor of koppelingen en haal hoogwaardige kwaliteit in huis!

Producten 1-36 van 67

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Compressor koppelingen Euro

Wij verkopen verschillende soorten koppelingen waaronder compressor koppelingen van het Euro systeem. Euro koppelingen hebben een grote inwendige diameter. Daardoor is er een snellere luchtdoorstroming mogelijk. Er bestaan meerdere systemen voor koppelingen. De meest bekende zijn Euro en Orion. Deze zijn niet uitwisselbaar. Het is dus belangrijk dat u goed bekijkt of Euro compressor koppelingen wel op uw apparaat passen. Is dit niet het geval? Dan vindt u in ons assortiment ook een grote collectie Orion koppelingen die mogelijk wel op uw compressor passen. Weet u niet zeker welke koppeling u nodig heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

 

Compressor toebehoren

Bent u naast koppelingen ook op zoek naar andere compressor toebehoren? Dan vindt u deze ongetwijfeld in ons uitgebreide assortiment Compressor accessoires. Wij verkopen onder andere verspuiten, nietjes, spijkers en blaaspistolen. Daarnaast hebben wij ook verschillende soorten luchtslangen en manometers. Bij BTN de Haas vindt u eenvoudig alles wat u nodig heeft om uw compressor te kunnen gebruiken!